Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
zuzulin написа:талията на нивото на пъпа
Tatyana написа:Поздравления и от мен - има защо да си доволна от резултатите . Със сигурност няма как да са изчезнали 8 см от ханша, но по-натам и това ще стане .
Абсолютно разбираем е глада ти за сладко в този период, така че по-добре си спретни някакво леко десертче за тези по-специални дни, ако имаш време разбира се. Идеални са ягодовото парфе и десерта с малини от рецептите - хем вкусни, хем в зелената зона. Тъкмо ще си ги хапваш за междинните закуски или ако ти се дояде сладко. Сега е перида на ягодите и можеш да си забъркаш нещо с кисело мляко, извара и стевия - щом си кулинар няма да ти е трудно. Така няма да се изкушаваш от червени храни като шоколад .
Аз преди малко направих модификация на ягодовото парфе и ако стане ще сложа снимка утре в дневника.
Ако нямаш време да ровиш за рецепти в готварската тема ми пиши на лични и мога да ти изпратя рецептите от там, които събрах в два файла. Подредих ги по азбучен ред и сега вече ми е много по-лесно да готвя в зависимост от продуктите, които имам.
А шоколада не го мисли и леко зонуване.
LoveJoy написа:Зузу, направи ми впечатление, че меришzuzulin написа:талията на нивото на пъпа
Доколкото знам талията се мери в най-тънката част. Това, което мериш ти, е корема, освен ако точно корема не ти е най-тънката част. Хората имат различна структура на тялото, така че...
За шоколада - забрави, че си яла шоколад Важното е, когато човек пада, да се изправи моментално, а че ще има леки падания, е ясно.
Успех!
zuzulin написа:С удоволствие ще се възползвам от предложението ти за рецептите.
LoveJoy написа:Зузу, ще се справиш с изкушенията, не се съмнявам! Весело посрещане на половинката! (И на стевията )
LoveJoy написа:Зузу, в сиренето има доста мазнини и не е много препоръчително да се яде. Хапвай нискомаслена извара, тя е ок! Иначе, ако много ти се прияде сирене, смяташ така: гледаш на етикета колко грама са белтъчините, примерно 21 гр./100 гр.
7 гр. белтъци са 1 блок, значи в 100 гр. сирене има 3 блока протеини. Същото правиш и за мазнините, като 1.5 гр. мазнина е за 1 блок.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта