Italiano написа:2 блока за късна закуска ми се струват много. Все пак храната преди лягане не трябва да е натоварваща. Тя е само за поддържане енергията на мозъка.
Струва ми се, че между следобедната закуска и вечерята е малък интервалът от време. Може би нещо като 2,5 - 3 часа разлика е по-подходящо. Просто час и половина си е малко.
Ако всеки ден имаш силови тренировки, дали пък да не промениш малко разпределението на блоковете. Едно блокче преди тренировката би ти дошло добре. можеш да го дръпнеш от сутрешната закуска.
Като цяло чувстваш ли глад, или липса на енергия?
Питам, за да разбера дали блоковете не са ти малко.
Обикновенно заспивам след 1,00 около три часа след късната закуска
Следобедна закуска - тук мислих, че след прием на по-малко блокове не трябва да минава повече от два часа до следващото хранене
Тренировките са ми 3 дни фитнес с 1 ден почивка, който след стапяне на още няколко килца ще стане ден само за кардио
Не се чувствам гладен ако се придържам към описания вариант. Точно това ми беше странното и мислих, че прекалявам с блоковете. Проблема идва когато имам ходене до централния офис на фирмата, той е в София а аз съм от Бургас. Тогава си правя сандвичи с хлаб Вита, нося си ядки и кисело мляко, но не мога да спазвам часовете. В края на такива дни, след като се прибера в Бургас се чувствам гладен и няколко пъти вече наруших правилата на диетата
mahona написа:На 1-вата закуска точно ли измери грамажа на хляба за 3БВ(1БВ Вита аз смятам 23 гр)?Според мен излизат около 2,5 въглехидратите там.И на последната закуска ти липсва 1БВ,защото чаша винце(115 гр) с 2БП и ядки някак си не се получава балансирано за 2Б закуска.
За хляба не бях сигурен. Ще го смятам така, благодаря
. Към последната закуска съм забравил да добавя и 1 бр. мндарина или 100 гр. ябълка