Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
jivas написа:Привет,
Скоро не съм пазарил и нямам отстъпка. 30 лева и 12 стотинки излиза
Поздрави
jivas написа:Благодаря! Поръчах си. Дано не се наложи ходене до митница ☺️
rakanya написа:Здравейте и от мен,
къто "Новак" в Зоната бих искала да попитам дали това рибено масло е добро
https://www.tofarmakeiomou.gr/brands/no ... els_47072/
От многото информация се обърках вече. Благодаря много
gogo написа:rakanya написа:Здравейте и от мен,
къто "Новак" в Зоната бих искала да попитам дали това рибено масло е добро
https://www.tofarmakeiomou.gr/brands/no ... els_47072/
От многото информация се обърках вече. Благодаря много
Здравей, това рибено масло не е лошо - молекулярно пречистено е, концентрирано е, преди време някой си го беше поръчвал и правил успешен тест с фризера. Само, че не е триглицеридна форма, което е по добрия вариант. Сайта, който си дала обаче го продава много скъпо - 26,58 евро. На iHerb цените са в пъти по-ниски. Например аналогичното масло там - Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 90 Softgels е само 14,38$, а двойно повече капсули - Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 180 Softgels е 26,38$. Моят фаворит рибено масло обаче е Madre Labs, Omega 800, Pharmaceutical Grade Fish Oil - висококонцентрирано рибено масло, фармацевтичен клас, триглицеридна форма, минало теста с фризера.
rakanya написа:Здравейте gogo и благодаря за бързия и изчерпателен отговор. Тъй като живея в Гърция, това ми е най- бързия вариант за да започна веднага.
А бихте ли ми казали предпочитаното от Вас рибено масло за колко време пристига в България и дали се плаща мито.
Благодаря предварително!
tsvete.lina написа:Здравейте съфорумници. Чета ви от известно време и намирам информацията за много полезна. За което едно огромно БЛАГОДАРЯ! Както се казва “на прага съм” да влезна и аз в Зоната и се вълнувам горещо от темата Омега 3. За съжаление iherb не доставят да Германия, към момента, а аз живея там, за това потърсих местни доставчици и открих това:
https://www.vitaminexpress.org/de/omega ... ha-kapseln
Бихте ли изказали мнение, струват ли си? Благодаря предварително.
ПС: План Б си остава мама в България, да поръчам от щатите до нея и тя да ми ги донесе като идва другия месец.
чичо Чарли написа:Привет на всички!
Да попитам някой скоро поръчвал ли си е Омега 800? Днес влязох в сайта за да направя поредна поръчка и установих, че вече е няма безплатната доставка за 2 бр. от маслото. А и въпросните 2 броя са вече над 40 лв. Това директно ще ме прати на митницата по всяка вероятност. Там ще ме осурвакат и с ДДС предполагам. Та, ако някой си е заявявал в последно време , моля да ме светне по въпроса. Все до Гого опираме, та да ни е жив и здрав и да благодарим за търпението и отзивчивостта му.
gogo написа:tsvete.lina написа:Здравейте съфорумници. Чета ви от известно време и намирам информацията за много полезна. За което едно огромно БЛАГОДАРЯ! Както се казва “на прага съм” да влезна и аз в Зоната и се вълнувам горещо от темата Омега 3. За съжаление iherb не доставят да Германия, към момента, а аз живея там, за това потърсих местни доставчици и открих това:
https://www.vitaminexpress.org/de/omega ... ha-kapseln
Бихте ли изказали мнение, струват ли си? Благодаря предварително.
ПС: План Б си остава мама в България, да поръчам от щатите до нея и тя да ми ги донесе като идва другия месец.
Здравей,
Цитираното рибено масло не е подходящо за целите на Зоната защото съдържа само DHA. Освен това е от водорасли, а според д-р Сиърс мастните киселини от водорасли не се преработват достатъчно добре от човешкото тяло и за целта е необходим "посрединк" и такъв се явява рибата. Виж тук.
Сигурна ли си, че iHerb не доставя до Германия. Нещо си се объркала. Доста доставки ми пристигат от Германия.
gogo написа:чичо Чарли написа:Привет на всички!
Да попитам някой скоро поръчвал ли си е Омега 800? Днес влязох в сайта за да направя поредна поръчка и установих, че вече е няма безплатната доставка за 2 бр. от маслото. А и въпросните 2 броя са вече над 40 лв. Това директно ще ме прати на митницата по всяка вероятност. Там ще ме осурвакат и с ДДС предполагам. Та, ако някой си е заявявал в последно време , моля да ме светне по въпроса. Все до Гого опираме, та да ни е жив и здрав и да благодарим за търпението и отзивчивостта му.
Чичо Чарли, нещо сигурно си объркала. Сега сложих в кошницата 2 бр. Madre Labs, Omega 800. Дава ми за плащане 17$. Delivery by Local Post е Free, a Delivery by Local Post Plus e 8,06$. Доларът на сайта на митницата е 1.67051 лв., което прави за 2бр масло 28,40 лв. , т.е по малко от 30 лв., да не говорим за 40 лв. Явно нещо не си довидяла.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта