Ето,че днес и аз с радост се присъединявам към голямото семейство на "Зоната"
Независимо колко неориентирана и плаха се чуствам с първите си стъпки, твърдо решена гледам само напред.
3 дни се ровя,чета и събирам....но реших,че докато не започна,колкото и да чета няма да бъда никога достатъчно готова!!! За това с риск дори да греша днес се родих в "Зоната"
Сигурна съм,че моето голямо ново семейство няма да ме изостави или предаде по дългия път за това искам предварително да благодаря на всички ви за подкрепата,добрината и търпението което проявявате към нас новородените
И така.....ще се представя възможно най-кратко.... На 35 години съм,висока съм 177см и тежа към днешен ден 68кг. Въпреки,че има още какво да се желае,килограмите не са първопричината да се обърна към зоната...От всички прочетени мнения и вашия опит достигнах до извода,че е време да променя живота си в по добра насока...От дълго време не се чуствах добре в собствената си кожа. С ужасно неприятната дискова херния, непрестанната болка от това и никаквото подобрение се появиха стреса, чуството че се разпадам,постоянната умора и депресевните състояния. Ако по природа не бях весела,оптимистична и леко мръднала жена
вероятно щях да се озова в някоя черна и мизерна дупка от която трудно се излиза... Но ето,че винаги търсеща и отворена за нови открития попаднах на вас и с нетърпение очаквам да започна да тичам по този път
Днес официално открих ЗОНАЛЕНД за мен! След първата ми официална зонова закуска се чуствам добре, няма овации, но аз си се аплодирам вътрешно
Блгодаря ви отново за това,че ви има и с нетърпение очаквам да изпиша тук всичко, което се случва с мен ....