Днес правих сладоледчето с малини на сина ми, беше доста приятно изненадан от вкуса, за заливка ползвах сироп от агаве.
При мен кг падат много бавно, стоя си на 68 кг дни наред. Но за щастие обиколките намаляват.
Стана ми панталонче отпреди 5 години
Чакам си рибеното масло, още не се вижда да е пристигнало в България.
През последната седмица най-често ползваните от мен протеини са обезмаслена извара /беше промоционална в Lidle/и белтъци, на омлет или палачинки с овесени трици. Въглехидратите ми са ябълки /не са изобщо истински по това време, но не харесвам доматите и краставиците/ и киви. Мазнини тахан, маслини и кашу.
Избягвам да готвя, приемам повече сурови храни.
Правих баницата с тиквички и си хапвах от нея почти седмица. Но промених рецептата според наличните ми продукти. Ползвах 4 белтъка 2БП, 6БП - извара 300 гр, 1 ч.чаша к. мляко 1 БПВМ, овесени трици 6БВ, 2БВ тиквички 480 гр, 3 с.л. зехтин, едната за намазване на формата за печене, останалите в сместа. Стана тънка и леко хрупкава баница.
Блоковете ми идват в повече, нямам апетит нещо. Започнах отново да пия по-голямо количество вода.
Мои познати отскоро са в Зоната след като им дадох информация. Обадиха ми се да споделят за своите първи резултати и впечатления. Чувствам се щастлива, че успях да допринеса за тяхната радост