Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
zarere написа:Някой има ли отзиви за
https://realfood.bg/product/evclo
Бях го купил преди 2 месеца и сега попадах на вашият чудесен сайт и се чудя дали да го ползвам/е въобще най-малкото бях го взел и за децата ми които са на 3 и 5 годинки.А на сайта Ви видях че въобще не се препоръчва имено от черен дроб на треска.Ще се радвам на вашето мнение относно продукта?Благодаря Ви предварително.
ДиДи написа:zarere написа:Някой има ли отзиви за
https://realfood.bg/product/evclo
Бях го купил преди 2 месеца и сега попадах на вашият чудесен сайт и се чудя дали да го ползвам/е въобще най-малкото бях го взел и за децата ми които са на 3 и 5 годинки.А на сайта Ви видях че въобще не се препоръчва имено от черен дроб на треска.Ще се радвам на вашето мнение относно продукта?Благодаря Ви предварително.
Пише, че е от черен дроб на треска, което ако помня правилно от статията за рибеното масло, трябва да се избягва.
ДиДи написа:И аз съм във водовъртежа на рибеното масло сега. Хем искам да е добро, хем да не се налага да тичам към митницата. В момента дори не знам колко трябва да е цената + доставката, че да не отиде на митнецата. Гледам стари поръчки от iherb до към $29, всички си ги взех от пощата, но сега не знам и това се опитвам да разбера
vladoni написа:Здравейте.
Съвсем случайно разбрах ,днес , че рибеното масло ,което пия от доста време -Sports Research, Omega-3 Fish Oil, Triple Strength ,вече не е триглицеридна форма. Никъде не се упоменава.А съм сигурен ,че преди беше.
За другото ,което пия California Gold Nutrition, Omega 800 by Madre Labs , там го има в описанието ,че е триглицеридна форма , само че на самата опаковка ,която е в мен не пише никъде формата.
Има ли някой представа какво става?
Дали тези 2 масла са триглицеридна форма и ако не, защо вече не са?
Сигурен ,че и двете бяха триглицеридна и беше физически описано на опаковката.
Сега едното явно не е, щото никъде не е описано, а другото има в описанието, но физически на опаковката не пише .
Благодаря
vladoni написа:Здравейте.
Съвсем случайно разбрах ,днес , че рибеното масло ,което пия от доста време -Sports Research, Omega-3 Fish Oil, Triple Strength ,вече не е триглицеридна форма. Никъде не се упоменава.А съм сигурен ,че преди беше.
За другото ,което пия California Gold Nutrition, Omega 800 by Madre Labs , там го има в описанието ,че е триглицеридна форма , само че на самата опаковка ,която е в мен не пише никъде формата.
Има ли някой представа какво става?
Дали тези 2 масла са триглицеридна форма и ако не, защо вече не са?
Сигурен ,че и двете бяха триглицеридна и беше физически описано на опаковката.
Сега едното явно не е, щото никъде не е описано, а другото има в описанието, но физически на опаковката не пише .
Благодаря
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта