Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Напоследък при мен се наблюдава една тенденция: когато се налага да ям ябълка за 2 ВБ, я ям цялата - с кочана и семките. Просто тези ябълки, които купувам, са все едни такива между 150 и 200 гр. бройката. И понеже не мога да взема ябълка и резен за службата, щото ще покафенее, взимам ябълка, която тежи към 200 гр. и хвърлям само дръжката.
Което ми напомня на филма "Кей Пакс", в който Кевин Спейси ядеше така плодовете и ръфаше банани с обелките.
Някой друг шашав като мен има ли?
Italiano написа:Честно казано и аз в момента не пия рибено масло.
marianapanova написа:Някъде четох че не бива да се яде овес,защо?
marianapanova написа:Някъде четох че не бива да се яде овес,защо?
Karrita написа:Чичо Чарли дръж се, не се предавай....всяко усилие се награждава...
Има хубава рецепта за мъфини и протеинки, стават лесно и са много удобна закуска за работа. Другото удобно за работа е кисело мляко ( кис. мляко + мъфини= идеална закуска).
За рибеното масло в началото го отложи, но после ще ти е МНОГО препоръчително!
И знай, че първите дни всички сме били като патета в кълчище, но лесно се свиква, сега даже знам и колко големи ябълки, домати и краставици ми трябват за 1 блок още като ги купувам.
Смело напред, оплаквай се колкото искаш тука, питай, разпитвай, мрънкай, отчитай се, НО не се отказвай.
С теб сме!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта