Здравейте, здравейте, време за отчет
От
20.07 до
26.07Бях стриктна с изключение на две хранения...
В петък вечеряхме навън, а вчера мъжът ми направи страхотна картофена салата с кисели краставички, кашкавал, лук и чесън и не можах да устоя – хапнах доволно количество

Иначе всичко друго зоново и с кантарче.
Ето една снимчица на зонов обяд - 3Б (скариди на скара, тиквички на скара, нахут, броколи и карфиол + зехтин). Броколи и карфиол много, много не обичам (а знам, че са полезни) и не мога да ги преглътна, освен ако не са смлени. Затова ги пускам в блендера заедно с нахута и стават на каша.
Също си взех нови формички за сладолед, които се побират в камерата

Те обаче са 6 и затова направих сладолед от 3Б. Така в една формичка има ½ БПВМ, а ако искам да изям цял блок, просто хапвам 2 сладоледа
Вода пия по около 3 л., че и повече понякога
Движение - фитнес, колело и малко упражнения вкъщи.
Тази седмица имаше силен вятър навън и карането на колело беше с голямо съпротивление и без особено удоволствие.
Свалих си приложение с упражнения на телефона и ги включих в програмата. Правят се за 10-15 минутки + още 2, 3 допълнителни упражнения от мен, най-много 20 минути.
Движение20.07 - почивка (оправях багажа след пътуването, разни дейности вкъщи и не ми остана време)
21.07 - фитнес + 6 км колело
22.07 - почивка
23.07 - фитнес + 26 км колело + упражнения вкъщи
24.07 - 47 км колело
25.07 - фитнес + 16 км колело + упражнения вкъщи
26.07 - почивка
Днес най-накрая събрах смелост и се качих на кантара. Останах леко разочарована

Свалила съм само 2 кг. Очаквах повече, защото усещам дрехите си по-широки. В крайна сметка колкото, толкова. Важното е, че се чувствам добре и тези 2 кг. са свалени с кеф, без глад и тормоз - при хранене 5 пъти на ден.
Трябва да измеря ханш и талия, че скоро не съм и да мога да правя сравнения в сантиметри.
Чудя се дали да не намаля 1Б

, ама засега ще продължа на 11 и ако няма никакъв резултат ще сваля на 10.
Успешна седмица на всички!