
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Ще пробвам довечера така каква шунка ползвате вакумирана от магазина ли?или домашно приготвена?Italiano написа:Овес + извара (или шунка, нарязана на ситно) + маслини или ядки (нарязани на ситно).
Малко сол, малко кисело мляко за хомогенизиране и става чудесно. Поне при мен така.
Когато го ползвам за гарнитура към някое месо, си го слагам в единия край на чинията и добавям сол и може мааалко чесън на прах.
ели написа:Gazilot, извинявай за въпроса ти колко БП ядеш на едно хапване 6 ли?
Gazilot написа:ели написа:Gazilot, извинявай за въпроса ти колко БП ядеш на едно хапване 6 ли?
Как ги сметна 6 блока, мила?
Иначе ползвам шунка от Лидл, 93% пуешко - Пикок.
Italiano написа:Ако имаш домашно приготвена, няма по-хубаво от това.
Но аз нямам, затова ползвам свинска шунка на Леки тип "бомбичка".
Но не прекалявай с нея, защото не от най-зоновите!
Italiano написа:Тайна, тайна ... това е съставката на Пипи. Няма да и крадеш патента!
Italiano написа:Добре правиш.
Тогава по-добре заложи на изварата.
Аз по едно време бях само на филе Елена и пастърма, ама някак си човек не може да се вмести в зоновия бюджет.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта