Започвам да си готвя редовно, докато все още има!
Сухата кожа се превръща за проблем за мен. Започнаха да ми излизат различни пъпки по тялото....дали навлизам в пубертета?
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
TanyaS написа:Сухата кожа се превръща за проблем за мен. Започнаха да ми излизат различни пъпки по тялото....дали навлизам в пубертета?
TanyaS написа:Сухата кожа се превръща за проблем за мен. Започнаха да ми излизат различни пъпки по тялото....дали навлизам в пубертета?
Tatyana написа: Използвам го също и за готвене, дори за намазване върху филийка понякога - много е вкусно и ароматно.
Manya написа:Не бих го препоръчала за хапване, защото е богато на наситени мазнини, а ненаситените са доста доста малко. За кожата е гот, но за хапване малко не е.
TanyaS написа:Хипо, днес за първи път от много време съм под 30 % мазнини и калкулаторите не ме определят като затлъстяла , а само с наднормено тегло. За някои това не е кой знае какво, но за мен е важно и съм щастлива от това. Продължавам към следващите цели.
TanyaS написа:...Сега въглехидратите ги набавям от : лапад , зелена салата, краставици , зелен лук и чесън и домата. Този велик плод, който обожавам!![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта