Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Абе, рекламата е голяма работаАз споделям практиката след рекламата
Преимуществото е, че всичко става бързо и можеш да направиш на каша почти всичко. Просто мощен блендер, нищо повече. Комбиниран и с мелничка за сухи семена, ядки и подправки.
gogo написа:Manya написа:Абе, рекламата е голяма работаАз споделям практиката след рекламата
Преимуществото е, че всичко става бързо и можеш да направиш на каша почти всичко. Просто мощен блендер, нищо повече. Комбиниран и с мелничка за сухи семена, ядки и подправки.
Маня, блендера не е толкова мощен - 600 W. Има 800 W и 1000 W. Вероятно професионалните са и по-мощни. Аз също вече се замислям за някакъв блендер. Нутрибулета малко скъпичко ми идва и не знам дали си струва парите.
Manya написа:Блендерът ми е 650 W, но с него не мога да постигна ефекта на булета (който е 600 W). Да не говорим, че някои по-твърди зеленчуци или плодове ги оставя на доста едри парчета и след 10-15 минути въртене. По отношение на времето и консистенцията булета е по-добър. Ядки и зърна в блендера ми остават на парчета.
Не рекламирам булета, не бих си го купила, ако не беше подарък от колегите, защото и на мен ми е скъпичък. Но пък съм наистина доволна от онова, което мога да произведа с него. За мен е добро решение за течна храна по Зоната от сурови продукти. Както и за мелничка за зърна, ядки, подправки. Двата вида ножове дават възможност за много комбинации.
Тестовете продължават
gogo написа:Manya написа:Блендерът ми е 650 W, но с него не мога да постигна ефекта на булета (който е 600 W). Да не говорим, че някои по-твърди зеленчуци или плодове ги оставя на доста едри парчета и след 10-15 минути въртене. По отношение на времето и консистенцията булета е по-добър. Ядки и зърна в блендера ми остават на парчета.
Не рекламирам булета, не бих си го купила, ако не беше подарък от колегите, защото и на мен ми е скъпичък. Но пък съм наистина доволна от онова, което мога да произведа с него. За мен е добро решение за течна храна по Зоната от сурови продукти. Както и за мелничка за зърна, ядки, подправки. Двата вида ножове дават възможност за много комбинации.
Тестовете продължават
Явно си е добра машинката. Дали има и други блендери с подобна функционалност.
Manya написа:То в мойта уста май вече не е останало с какво да се дъвче... Само като си помисля, че трябва да посетя зъболекар и ми се изправят косите... Не, че ме е страх... Просто не ми мърдат няколко бона, за да подновя мелничката... А нещо не се задават на хоризонта... (Май трябва да почна да пускам тото или да се пробвам в някоя лотария, иначе изгледи няма) Та нутрито ми решава отчасти въпроса. Поне засега...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта