Вчера си изкарах на 10 блока, без проблем.
Като се замисля, това че бях спряла да свалям, ми даваше повод по-честичко да прегрешавам. И то така се получи един порочен кръг. Но усещам, че от вчера, някак си пак съм се настроила много положително и ще съм стриктна, както преди.
Не съм го споделяла до сега, но аз имам псориазис и това доста ме мъчи. Една от причините да започна Зоната беше и това, но за съжаление дори и с високи дози рибено масло, псориазиса ми не се повлия. Но от февруари започнах лечение с диета, която съвместявам с Зоната и ми стана малко по-трудно, защото освен нещата, които не са препоръчителни в Зоната, не ям и още някои други храни. Двете диети са доста подобни, но имам и допълнителни ограничения. Не трябва да ям освен неполезни мазнини и силно въглехидратни храни, картофи, патладжани, домати, чушки, червено месо(свинско, телешко), скариди, всякакви шунки, колбаси, пушени меса. Не бива да се прекалява с останалото месо и риба, също и с ягоди. Да не ви описвам всичко.
Та всико това допълнително ме стресира, а на мен ми е нужно време за да се адаптирам. Да си измислям и готвя храна за мен, за дъщеря ми, която е по Зоната и за другите двама, които не са.

По едно време, мислех, че ще полудея. Съответно, това се отрази и на псориазиса ми. Но вече нещата се нормализираха, аз посвикнах и нещата започнаха да оправят. Важното е, че вече имам макар и малък ефект върху псориазиса, което много ме обнадеждава.
Та така, надявам се и килограмите да тръгнат отново надолу, за да е радостта ми пълна.