Да, Маня, в зоната съм от повече от 2 години. За да съм точна от 2 г и два месеца. Не смятам да я напускам докато съм жива. Този начин на хранене ми промени живота или по - точно казано ми върна моя си живот. Не само килограмите....желание за живот ми донесе . И животът не закъсня да ми изпрати радости . Благодаря на всички вас , които сте тук за да осветлявате пътя, по който всички ние вървим. Аз искам да изкажа специални благодарности на Пипи за прекрасната идея да се направи този сайт, да се популяризира този начин на хранене и да стане достъпен за всеки, който иска да живее в хармония със себе си. Няма да забравя колко внимателни бяхте , особено Хипо с мен и как ме водехте всеки ден за ръчичката.
За съжаление сега аз нямам това време да подкрепям новодошлите. Просто се надявам да прочетат дневниците ни и да видят колко път сме извървяли за да стигнем днес до необоримата истина , че всичко друго е сбъркано и само Зоната работи. Впечатлена съм от Средиземноморската зона. Д - р Бари Сиърс е много напреднал в изследванията си и затова смятам да се придържам към нея. Отново разби на пух и прах разбирането за средиземноморската кухня.....
всъщност и моето питане беше в тази посока. Става ясно че
полифенолите са основата на средиземноморската кухня а, не пастата и рибата
Изглежда , че една салата от червен лук, краставици , домати и сурова пиперка , съчетана с зехтин , маслинки и някакъв протеин ( пиле или риба ) си е средиземноморска зона
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен