Дневникът на Hippo

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Hippo

Мнениеот tanita68 » Нед Юли 20, 2014 2:26 pm

Така е - децата винаги могат да те изненадат, даже и да са големи! Моят дивак днес цяла сутрин ми хвърля пясък по кърпата, друг ден обикаля по плажа, разхожда се, а днес не мръдна и както и да го сложа да седне все по мене хвърля пясък! Направо по едно време издивях! Поне времето е хубаво! Уж го даваха да вали, но тук само беше облачно(което не ни попречи да идем на плаж ;) ), а днес си е супер слънчево, даже май успях да поизгоря въпреки мазилата. :)
А ти не се притеснявай за щерката - току виж те е изненадала и утре вече нищо няма да и има и ще отидеш на срещата! Възможно е ако е била по-дълго време на плажа на слънце и затова да я втриса. Един ден почивка на сянка ще и подейства добре. Дано да се оправи!
Аватар
tanita68
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Уусикаупунки, Финландия/ Свищов, България
Жена

Зоната

Мнениеот vanja » Нед Юли 20, 2014 9:30 pm

А, Хипо, оздравявайте, срещата няма да е същата без теб :( Дано малката се оправи бързо, те децата бързо се разболяват и бързо се оправят, дано до утре вече да и отмине
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот HippoDel » Пон Юли 28, 2014 11:02 am

Ха-ха! :lol: От мноооооооого балансиране, какво стана: 4 седници в България - 4 кг отгоре. :о :stupid: :laugh:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Маня » Пон Юли 28, 2014 11:21 am

HippoDel написа:Ха-ха! :lol: От мноооооооого балансиране, какво стана: 4 седници в България - 4 кг отгоре. :о :stupid: :laugh:

Може да е от смяната на кантарите :laugh1: Едва ли си си помъкнала и кантара със себе си.
Моите в къщи са 2 и мерят с разлика от 4 кг. :laugh1:
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот Стеф » Пон Юли 28, 2014 11:28 am

Какъв е извода - по-малко балансирай :yess: :yess:
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Аватар
Стеф
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Горна Оряховица

Мнениеот HippoDel » Пон Юли 28, 2014 11:31 am

Manya написа:
HippoDel написа:Ха-ха! :lol: От мноооооооого балансиране, какво стана: 4 седници в България - 4 кг отгоре. :о :stupid: :laugh:

Може да е от смяната на кантарите :laugh1: Едва ли си си помъкнала и кантара със себе си.
Моите в къщи са 2 и мерят с разлика от 4 кг. :laugh1:
Де да беше от кантарите! :notagree:
Сигурно и огледалото се е изкривило и дрехите са ми се свили от прането. ;) :laugh1: :laugh1:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот HippoDel » Пон Юли 28, 2014 11:33 am

Стеф написа:Какъв е извода - по-малко балансирай :yess: :yess:

Да, по-малко количество... ама пуста лакомия! :laugh:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот TanyaS » Пон Юли 28, 2014 11:43 am

Знаеш ,че за 1 месец можеш да ги махнеш, така че горе главата. Все пак си била на почивка и тялото ти е било във всички видове екстаз ! Погледни го от др. гледна точка , Хипо :yess:
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен
Аватар
TanyaS
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот HippoDel » Пон Юли 28, 2014 1:24 pm

Така е, не е нещо сташно, но последните дни корема ми на може да спадне, постоянно е надут и не се чувствам комфортно. Вече съм отвикнала да ми е тежко на корема и ми е много гадно. :) Сега съм си в София, вече същинската почивка свърши и ще се постарая тези две седмици да понамаля хапването. Мисля утре да направя един разтоварващ ден на кисело мляко, че малко да се нормализират нещата, но намеренията са едно, а делата друго. ;) Та ще видим до къде ще я докарам. :)
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот TanyaS » Пон Юли 28, 2014 1:28 pm

Такъв ден с кисело мляко и аз мисля да направя! Изглежда ми добре в тия горещини!
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен
Аватар
TanyaS
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Tatyana » Пон Юли 28, 2014 8:19 pm

Добре дошла в София :bigsm22: Днес сутринта си гледах календара кога се прибираш. Значи само чакаме Гого и мислим за подходящо време :yess:

А от тези 4 кг сигурно половината са вода, та хич не ги мисли. Само Ити да помисли за разширяване на онова заведение, че трудно ще ни побере след тези почивки :bigsm1: :bigsm5:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот HippoDel » Пон Юли 28, 2014 8:29 pm

Мерси, Тятянка.
С Гого се разбрахме да е от 1 август нататък, през седмицата след 18.30.
Така че, казвайте кога и къде, аз не знам много заведения. Давайте вече да планираме.
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Tatyana » Пон Юли 28, 2014 8:51 pm

Значи от понеделник другата седмица. Аз съм без работно време и имам удобна комуникация почти за навсякъде. Така, че Маня и Гого да кажат къде ще им е най-удобно след работа. Засега само Тони също имаше желание, но има вероятност да отскочат до :mix15:. Та може би най-добре по тел., а после да го напишем и който друг има възможност е добре дошъл :hug:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот HippoDel » Пон Юли 28, 2014 9:04 pm

Да, някъде в центъра, за да е удобно за всички. :)
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Маня » Пон Юли 28, 2014 9:09 pm

Аз като "дърта софиянка" изобщо не мога да предложа място. Просто не ходя от години по заведения. Само бих се радвала, ако е на открито. Центъра ме устройва, защото работя и живея в центъра :laugh1: Пък и ще съм доайена на групата :laugh4: , и нали не обичам движението, да е на един х.... място, ако става :laugh1: :laugh1:
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Юли 29, 2014 12:54 pm

Ами, Маня, то направо у вас го направете събирането.
Ако имаш и удобна тераса - ето ти открито място.
:laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната