Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
HippoDel написа:Какво ще кажете да направим срещата в Bio Cafetto, на ул. Лавеле 19. Не съм ходила там, но отдавна имам мерак да отида. Примерно в понеделник (4 август), 18.30?
Toni написа:HippoDel написа:Какво ще кажете да направим срещата в Bio Cafetto, на ул. Лавеле 19. Не съм ходила там, но отдавна имам мерак да отида. Примерно в понеделник (4 август), 18.30?
Хипо,
предложението ти е много добро, но аз за съжаление няма да мога да дойдаОт събота заминаване на "голямата вода" за кратка почивка.Забавлявайте се, искрено ви го желая!
![]()
Toni написа:HippoDel написа:Какво ще кажете да направим срещата в Bio Cafetto, на ул. Лавеле 19. Не съм ходила там, но отдавна имам мерак да отида. Примерно в понеделник (4 август), 18.30?
Хипо,
предложението ти е много добро, но аз за съжаление няма да мога да дойдаОт събота заминаване на "голямата вода" за кратка почивка.Забавлявайте се, искрено ви го желая!
![]()
HippoDel написа:Toni написа:HippoDel написа:Какво ще кажете да направим срещата в Bio Cafetto, на ул. Лавеле 19. Не съм ходила там, но отдавна имам мерак да отида. Примерно в понеделник (4 август), 18.30?
Хипо,
![]()
Тони, съжалявам,но чакахме Гого да се върне от Поморие. На теб, приятна почивка и да се върнеш освежена и с нови сили.
gogo написа:Аз съм там.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта