Ето,че се реших и аз да си направя дневник и да споделям дневните си менюта за да може да ме коригирате и напътствате!
Малко инфо за мен:
Казвам се Доротея и съм на 33г. В зоната съм /или поне се опитвам да бъда/ от точно 3 седмици.Целта ми е подобряване на здравословното състояние и отслабване.Имам 25 излишни килца и смята да се преборя с тях хапвайки здравословно

На кратко това е за мен

Да не забравя да споделя,че за точно 3 седмици съм свалила 3,5 кг. , талия -2см.;ханш -3см;гр.обиколка -3см.
Мисля,че са супер тези резултати и са много зареждащи и мотивиращи за продължаване с това приключение

Следват менютата от вчера и днес:
31.05.2015
З. 2Б - палачинка с 1 яйце ,14гр.овесени трици, 80гр цедено мляко Олимпус на айран и 240гр.домат + 2 ореха
О. 3Б - пуешка шунка 126гр. , нахут 1/4 ч.чаша , домат 240гр. ,ябълка 100гр. + 2 ореха
СЗ. 1Б - пуешка шунка 42гр , домат + 1 орех
В. 3Б - скумрия 126гр. , домат 240гр.,нахут 1/4 ч.ч., 1бр. - бонбон "Кари" от рецептите в сайта + 2 ореха
ВЗ. 1Б - ксело мляко 2% 200гр.
За днес 01.06
З. 2Б - палачинка с 1 яйце и 14гр. трици,пуешка шунка 21гр. извара Олимпус 25гр.,един бонбон "Кари"
О. 3Б - салата от домати 480гр.,1/4 ч.ч.нахут, извара 50гр , шунка 84гр. охх и сега се сещам ,че забравих да си счупя орехчета и да добавя в салатката.
за СЗ. планирам 1Б - шунка 42гр.,домат 240гр + 1 орех
за В. планирам 3Б - пилешко филе 84гр,салата домати 480гр и 1/4 нахут + 3 ореха
за ВЗ. планирам 1Б - извара 50гр. + един бонбон "Кари"
Забравих да напиша,че по калкулатора в сайта трябва да хапвам по 11блока т.к. спортувам 3,4 пъти в седмицата в домашни условия,но доста се натоварвам ,а и освен това живея в къща и си имам градина,в която през лятото си има доста градински фитнес

От една седмица обаче хапвам по 10 блока,защото миналата седмица ми правиха една операция - хистероскопия за отстраняване на един миомен възел и сега за малко съм се поспряла с тренировките и за това намалих с един блок дажбата.След още няколко дена ще започна пак с тренировките и ще увелича блоковете с един.
Това е за сега от мен

Благодаря ви,че помагате на хората да бъдат здрави и жизнени