Как влязох в Зоната? Ами мноооого много случайно. От години се стремя да се храня здравословно - подбирам си храните и количествата, избягвам пържено, мазно, стремя се да поддържам алкално-киселия баланс, спортувам умерено....и такива неща. И понеже нямам проблеми с килограмите и със здравето дай боже ( абе малко ми се обаждат костите през зимата), никога не съм спазвала изтощителни диети, не съм и търсила информация за тях. Бях попаднала преди време на някаква информация за Зоната из нета, хвърлих един поглед и си я отминах като поредната диета. И така един ден лятото пием кафе с Газилот (леко поотслабнал) и той бегло сподели, че от скоро е в Зоната и кво, що набързо и подминахме темата. След известно време се срещаме пак с него и друг наш приятел (в Зоната също, зарибен от Гази), Газилот вече осезаемо отслабнал и като се започна една плеяда от тяхна страна, как се чувствали, каква енергия имали, как спяли добре и т.н.,ама говориха толкова разпалено ( като деца в сладкарница

познавайки Гази как много "обича" да се лигави, нещо ми щракна....
Разковничето да започна да се интересувам, чета и по-късно да вляза в Зоната беше моето голямо любопитство за тази енергия и сила, която те завладяват, за лекотата, живеца и спокойствието, което изпитваш. По- късно разбрах, че това не е диета, а си е направо философия!
И ето ме тук сега, пишеща в този приятен и полезен форум, благодарна първо на себе си, че се реших да дам шанс на Зоната и второ на Вас, мили и позитивни О'зончета. Ние сме в Зоната, и Зоната е в нас!
Няма да пиша тука мерки, килограми и менюта, но пък ще се радвам да си общуваме, да обменяме опит, да си споделяме смешни и сериозни неща от живота ни. Айде стига толкова съм писала, че стана цял роман!
Между другото, дъщеря ми също се запали покрай мен и се опитва и тя да се зонира ( малко трудно за нейната възраст, но е важно желанието), за сметка на моя мъж, който си е непоправим македонски инат!!!