Здравейте всички сладури тук.
И аз да изкажа моето мнение за доставка на зонова храна на база мои лични наблюдения върху самата себе си и опит.
Първо да поздравя manulta за куража и начинанието да приготвя не просто храна за хората, а лекарство
за душата и по този начин да успява да убеждава някои от тях да приемат това хранене като начин на живот.
Никак не е лесно и е изключително благородно.
Manulta, пожелавам ти здраве и успех!!!
От два и половина месеца съм в Зоната. Чувствам се прекрасно от всяка една гледна точка.

Не ми е уморително и досадно да смятам блокове и грамажи, дори ми е забавно. Знам какво точно правя, защо го правя и не ми тежи.
Готвя зоново за всички в къщи(трима сме). Това са закуски, обеди, вечери и междинните закуски. По - големият проблем не ми е трудоемкостта, а времето, предвид това, че работя като всички вас и съм доста заета.
Та, мисълта ми е, ако има откъде да си купувам примерно готови зонови пици, мъфини, баници, кремчета, тортички и изобщо като цяло закуски и десерти, ще го правя с удоволствие и това ще ми спестява доста време, за да се съсредоточа върху приготвянето на другата храна за семейството.
Защо изредих тези храни - защото когато се приготвят, могат да се разделят на по един блок - един мъфин, парче пица, парче торта, кремче, парче баница и т.н. И примерно на мен днес ми трябват за закуска 9 блока. Купувам си примерно 9 мъфина, или 3 мъфина, три парчета баница и три парчета пица. Или пък за вечеря нямам десерт. Минавам и си купувам 3 парчета тортичка или 3 кремчета. Т.е., не изцяло да си купувам готова зонова храна, а да се подпомагам за част от нея. Надявам се да сте ме разбрали правилно.
Според мен така е най - лесно и не толкова рисково да се започне този вид бизнес. Както има обикновени баничарници и сладкарници, защо да няма и Зонови такива. Но, за да добие дадената Зонова пекарна популярност и да я намират заинтересованите хора, трябва много яка реклама по всевъзможни начини, което означава доста заделени средства за този вид разход. Зонковците, научат ли, със сигурност ще идват, а за другите, които не са и чували за Зоната, ще им е интересно какво е това Зонова пекарна примерно. Зорът е да дойдат един път. Ако маркетинговата стратегия е добра, мястото е стратегическо, персоналът - от добри професионалисти и обслужването е на ниво, мисля, че нещата ще се получат.
А и manulta го доказва, и то в малък град като Габрово. Какво остава за големи градове, като София или Варна. Евала, manulta!!! Шапка ти свалям за смелостта.
Обичам ви всички. С вас живота ми коренно се промени!!!