Karrita написа:Сега погледнах пресните тиквички в bbteam-a, то голямо разминаване се получава от нашата таблица, почти двойно!
Сугурно щото в таблицата са американски тиквички.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Karrita написа:Сега погледнах пресните тиквички в bbteam-a, то голямо разминаване се получава от нашата таблица, почти двойно!
gogo написа:Я,а,а,ама това очила ли са били?Стеф, да ходим заедно на очен доктор.
HippoDel написа:Karrita написа:Сега погледнах пресните тиквички в bbteam-a, то голямо разминаване се получава от нашата таблица, почти двойно!
Сугурно щото в таблицата са американски тиквички.Каква е разликата?
Karrita написа:Между другото и при гъбите печурки, разликата е огромна 360 към 1600 гр. май беше за блок!!!! Голяма обърквация...
Karrita написа:Ами в нашата таблица са 240 гр, в bb-то - 447 гр !!!
Хриси написа:Кари, и аз тази вечер съм на тиквички на фурна, с яйце, кис.мляко и извара. Аз си ги правя по 240 грама за блок. Слагам и малко чесън на прах, черен пипер и магданоз.
Наистина за тиквичките има на някои места данни за въглехидрати на 100 гр да -2.7 гр. Но има и друга таблица, където за 100 гр са 4 гр. Според мен това е по-правилно и съответно наистина грамажа е 240 грама за 1 БВ. http://spidersport.com/calories.php
Хриси написа:Здравейте!
Искам да попитам какво ви е мнението за пилешките бутчета. Не бях яла отдавна и вчера ми се видяха едни 42 гр от печеното бутче (без кожата!) много вкусни. Би трябвало да са Ок, т.к. в таблицата "пилешкото" е в зелено, ама да си питам аз Зоновите ръководители, че да не разваля хубавата работа.
Хриси написа:В таблицата наистина пише за тъмното пилешко, че е в оранжево и е 28 гр., но в зелените има отделно пилешки гърди 28 гр и отделно има пилешко месо 42 гр. Не мога да разбера коя част от пилето е 42 гр-крила, гръб?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта