Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gartz написа:Здравейте на всички нов съм във форума, и сравнително от скоро започнах зоната около 4, 5 месеца, доста съм стриктен и спазвам всичко. Отслабнах с близо 25кг. и започнах да се притеснявам, ако искам да задържа - запазя сегашните ми килограми, но същевремено да остана в зоната. Какво бихте ме посъветвали и какво трябва да направя? Трябва да си вдигна блоковете ли и дали това няма да ме искара извън зоната ... Благодаря предварително !!!
gartz написа:т.е. 1ПБ + 1 ВБ + 2 МБ например ? Добре това в такъв случай няма ли да ме изкара извън зоната ? Съжелявам за глупавите въпроси, но съм доста начинаещ Благодаря за отговора между другото
nataligeorgieva написа:Как успя да ги свалиш тези 25кг? Само с диетата или и спорт?
gartz написа: Съжелявам за бавния отговор, но и с цялото си нахалство бих попитал имам ли право да разменям инцидентно храненията ми, примерно следобеден блок с обяда, правил съм го рядко и не забелязвам особено разлика, но все пак да питам напредналите Благодаря предварително.. А и да се похваля, че свалих още кг... Поздрави
m.eneva написа:Здравейте, нова съм във форума, но отдавна следя с интерес всичко, което коментирате.
От три месеца се храня по зоната, започнах режима единствено с цел за подобряване на хормоналния баланс, а конкретната причина беше силен дифузен косопад, без никаква определена причина /направени всички медицински изселдвания/....
Чувствам се изключително добре и психически и физически, определено има ефект и върху косопада. Умът ми е бистър, имам енергия да повдигна планина....
Притесняваме ме факта обаче, че отслабнах прекалено много, и то без да съм го искала изобщо.
Моля Ви за съвет как да спра този процес, но и да остана в зоната - пробвах с удвояване на мазнините, и с покачване на блоковете. Ефек никакъв - продължавам да свалям килограми. п принцип бях на 11 блока, покачих на 12-13, буквално преяждам.
Къде бъркам? Благодаря предварително за отговор и коментари от ваша страна....
Маня написа:m.eneva написа:Здравейте, нова съм във форума, но отдавна следя с интерес всичко, което коментирате.
От три месеца се храня по зоната, започнах режима единствено с цел за подобряване на хормоналния баланс, а конкретната причина беше силен дифузен косопад, без никаква определена причина /направени всички медицински изселдвания/....
Чувствам се изключително добре и психически и физически, определено има ефект и върху косопада. Умът ми е бистър, имам енергия да повдигна планина....
Притесняваме ме факта обаче, че отслабнах прекалено много, и то без да съм го искала изобщо.
Моля Ви за съвет как да спра този процес, но и да остана в зоната - пробвах с удвояване на мазнините, и с покачване на блоковете. Ефек никакъв - продължавам да свалям килограми. п принцип бях на 11 блока, покачих на 12-13, буквално преяждам.
Къде бъркам? Благодаря предварително за отговор и коментари от ваша страна....
Удвоете прима на полезните мазнини - зехтин, ядки, авокадо, маслини.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта