Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Елдас, Маня,
Би било интересно ако наистина във водораслите има дълговерижни омега 3. Това, което знам аз е, че за да има във рибата омега 3 тя трябва да се е хранила със планктон, който е първоизточника, или пък да е яла риба, която има в себе си омега 3(от планктон или друга риба и т.н). Значи риби отглеждани изкуствено и хранени с кой знае с какво вероятността да имат омега 3 е нулева. От планктона до рибата омега 3 претърпява множество трансформации, които я правят много по-лесна за усвояване от човека.
Дано и Пипи вземе отношение за тези водорасли и омегите в тях. А пък и ако има някаква информация от Барито вярвам, че ще я сподели.
Manya написа:Аз се опитах да бъда полезна с линкове към масла от водорасли - дали те са от това "ново поколение масла от водорасли, които са богати на дълговерижни омега-3 мазнини" - просто трябва да се прочете малко повечко някъде. Аз вече си поръчах препоръчаното тук рибено масло и въпреки че съм нещо като вегетарианка (месните и рибни продукти се появяваха досега в менюто ми не повече от 3-4 пъти годишно) не мисля, че то ще е в разрез с предпочитанията ми към вегетарианска храна. 3 г не биха объркали храносмилането ми![]()
Е, ако вегетарианството е наложително за някого по здравословни причини - това вече е друг въпрос. Според моите разбирания всяка крайност е опасна. Човек трябва да следи състоянието си и да преценява кое му се отразява добре, кое му създава проблеми.
Ani написа:Здравей, Ина
аз започвам със Зоната скорооо:) и смятам да си поръчам същите таблетки.Би ли ми казала , как пресметна, че са ти нужни 8 и не са ли много? И може ли да се взимат наведнъж?
HippoDel написа:Ani написа:Здравей, Ина
аз започвам със Зоната скорооо:) и смятам да си поръчам същите таблетки.Би ли ми казала , как пресметна, че са ти нужни 8 и не са ли много? И може ли да се взимат наведнъж?
Здравей Ани, може ли да те помоля, да си смениш аватара, защото вече има друг потребител-KandY със същия и е малко объркващо.
Ani написа:Блаачгодаряяяя и аз!А как се приемат точно?Всички наведнъж?И кога?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта