Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
jivas написа:Привет,
Скоро не съм пазарил и нямам отстъпка. 30 лева и 12 стотинки излиза
Поздрави
jivas написа:Благодаря! Поръчах си. Дано не се наложи ходене до митница ☺️
rakanya написа:Здравейте и от мен,
къто "Новак" в Зоната бих искала да попитам дали това рибено масло е добро
https://www.tofarmakeiomou.gr/brands/no ... els_47072/
От многото информация се обърках вече. Благодаря много
gogo написа:rakanya написа:Здравейте и от мен,
къто "Новак" в Зоната бих искала да попитам дали това рибено масло е добро
https://www.tofarmakeiomou.gr/brands/no ... els_47072/
От многото информация се обърках вече. Благодаря много
Здравей, това рибено масло не е лошо - молекулярно пречистено е, концентрирано е, преди време някой си го беше поръчвал и правил успешен тест с фризера. Само, че не е триглицеридна форма, което е по добрия вариант. Сайта, който си дала обаче го продава много скъпо - 26,58 евро. На iHerb цените са в пъти по-ниски. Например аналогичното масло там - Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 90 Softgels е само 14,38$, а двойно повече капсули - Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 180 Softgels е 26,38$. Моят фаворит рибено масло обаче е Madre Labs, Omega 800, Pharmaceutical Grade Fish Oil - висококонцентрирано рибено масло, фармацевтичен клас, триглицеридна форма, минало теста с фризера.
rakanya написа:Здравейте gogo и благодаря за бързия и изчерпателен отговор. Тъй като живея в Гърция, това ми е най- бързия вариант за да започна веднага.
А бихте ли ми казали предпочитаното от Вас рибено масло за колко време пристига в България и дали се плаща мито.
Благодаря предварително!
tsvete.lina написа:Здравейте съфорумници. Чета ви от известно време и намирам информацията за много полезна. За което едно огромно БЛАГОДАРЯ!Както се казва “на прага съм” да влезна и аз в Зоната и се вълнувам горещо от темата Омега 3. За съжаление iherb не доставят да Германия, към момента, а аз живея там, за това потърсих местни доставчици и открих това:
https://www.vitaminexpress.org/de/omega ... ha-kapseln
Бихте ли изказали мнение, струват ли си? Благодаря предварително.
ПС: План Б си остава мама в България, да поръчам от щатите до нея и тя да ми ги донесе като идва другия месец.
чичо Чарли написа:Привет на всички!
Да попитам някой скоро поръчвал ли си е Омега 800? Днес влязох в сайта за да направя поредна поръчка и установих, че вече е няма безплатната доставка за 2 бр. от маслото. А и въпросните 2 броя са вече над 40 лв. Това директно ще ме прати на митницата по всяка вероятност. Там ще ме осурвакат и с ДДС предполагам. Та, ако някой си е заявявал в последно време , моля да ме светне по въпроса. Все до Гого опираме, та да ни е жив и здрав и да благодарим за търпението и отзивчивостта му.
gogo написа:tsvete.lina написа:Здравейте съфорумници. Чета ви от известно време и намирам информацията за много полезна. За което едно огромно БЛАГОДАРЯ!Както се казва “на прага съм” да влезна и аз в Зоната и се вълнувам горещо от темата Омега 3. За съжаление iherb не доставят да Германия, към момента, а аз живея там, за това потърсих местни доставчици и открих това:
https://www.vitaminexpress.org/de/omega ... ha-kapseln
Бихте ли изказали мнение, струват ли си? Благодаря предварително.
ПС: План Б си остава мама в България, да поръчам от щатите до нея и тя да ми ги донесе като идва другия месец.
Здравей,
Цитираното рибено масло не е подходящо за целите на Зоната защото съдържа само DHA. Освен това е от водорасли, а според д-р Сиърс мастните киселини от водорасли не се преработват достатъчно добре от човешкото тяло и за целта е необходим "посрединк" и такъв се явява рибата. Виж тук.
Сигурна ли си, че iHerb не доставя до Германия. Нещо си се объркала. Доста доставки ми пристигат от Германия.
gogo написа:чичо Чарли написа:Привет на всички!
Да попитам някой скоро поръчвал ли си е Омега 800? Днес влязох в сайта за да направя поредна поръчка и установих, че вече е няма безплатната доставка за 2 бр. от маслото. А и въпросните 2 броя са вече над 40 лв. Това директно ще ме прати на митницата по всяка вероятност. Там ще ме осурвакат и с ДДС предполагам. Та, ако някой си е заявявал в последно време , моля да ме светне по въпроса. Все до Гого опираме, та да ни е жив и здрав и да благодарим за търпението и отзивчивостта му.
Чичо Чарли, нещо сигурно си объркала. Сега сложих в кошницата 2 бр. Madre Labs, Omega 800. Дава ми за плащане 17$. Delivery by Local Post е Free, a Delivery by Local Post Plus e 8,06$. Доларът на сайта на митницата е 1.67051 лв., което прави за 2бр масло 28,40 лв., т.е по малко от 30 лв., да не говорим за 40 лв. Явно нещо не си довидяла.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта