Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:
За скъпо - не мисля, млякото е 1 лв литъра.
Tony написа:Маня, уби всичко детско у мен!Тъкмо си мислих, че като си дойдем в България ще си купувам извара от магазина и няма да варя млека и да правя извара и ти сега - правя си по-хубава от 0,1 % верея.
Никаква ли друга извара не става за ядене - като масленост, протеини и въглехидрати?
Hippo написа:Утре става един месец от както си намалих блоковете от 11 на 10. Кантарът се размърда надолу, но за съжаление много бавно се случват нещата, вече при мен.С 11 блока се въртях около 72 кг, а сега с 10 се въртя около 71+/-200 грама. Много ми се искаше преди заминаването ми за Бг, да ги смъкна под 70, но какво да се прави...
е все пак надеждата умира последна, имам още 4 дни.
Tatyana написа:Хипо и аз зациклих на едно място - не съм качила, но и не свалям. Не, че съм очаквала нещо друго като не бях в къщи и я карах на око де. От два дни обяда или вечерята ми са салата с котидж (извара, сирене), че взе да ми писва от тези пилета. Друго месо не ям от години (освен риба), но мисля и пилетата да ги огранича, заради разните хормони, антибиотици и други боклуци, с които ги тъпчат.
Забелязах, че като карам предимно на готвени вкусотии - задържам кг. Ще мина поне 2-3 седмици на повече салати и после ще споделя ефекта. Мисля, че така нещата ще се раздвижат надолу
Стеф написа:
По-добре д ане ставаш под 70, защото като се върнеш в България и пак качиш, ще те е много ядИ аз така се успокоявам - ако не видя 6 преди морето по-добре щото като се разплуя там една седмица ще ме е яд после за шестичката
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта