Общо взето, това е както казва Маня - стевия.
Другото, което е написано е следното - добива се от разстението Stevia Rebaudiana. Използва се от коренното население /не пише кое/ - това е неговата сладка тайна.
Използва се като захар /1:1/, т.е явно не е по-сладък от захарта този продукт.
Може да се ползва при готвене и за печива.
Може да се подслаждат кафе, чай и напитки, а също и салати и десерти.
Не съдържа захар, не уврежда зъбите, съдържа 0 калории в една чаена лъжица.
В продукта Steviola няма нито захар, нито изкуствени подсладители, ароматизатори или оцветители, не съдържа малтодекстрин, мая, глутен, мляко, яйца и соя.
Поставена е под строг микробиологичен контрол в Германия и не е генетично променен продукт.
В общи линии това е - но това се отнася за този конкретен продукт.
Не съм преводач от калибъра на Маня, но вярвам, че тази информация ще ти помогне да решиш!
