Чуството за глад може да има няколко причина, едната е не достатъчен прием на вода, обърнете внимание колко вода пиете, в сайта има воден калкулатор, с него можете да изчислите необходимото количество.
А количеството блокове , необходими за мъж и жена на ден, след обсъждане с Маня, смятам че за жена не трябва да са по малко от 11бл. а за мъж 14. 11 блока са едва 1200 калории, които стигат тялото да се чуства добре и да не се самоизяжда, отслабването с 11 блока е малко по бавно, но много по здравословно, бързото отслабване е опасно и може да доведе до лоши последствия. Аз съм 125кг и хапвам 11 блока, разпределени по схемата 3+3+1+3+1, и се чуствам супер. Мъжете трябва да хапват повечко

Поздравявам ви за избора ви да се храните по зоната!!! Не се отказвайте, в началото е малко трудно и досадно, докато човек му хяване цаката, но ползите са огромни, страхотно самочуствие, неизчерпаема енергия, изчезването на болежките, и още много. И моето семейство се храни по зоната, сега тормозя роднините , ама нещо ми се опъват

П.П. А какво е това пуски