Здравейте ЗонБита

не съм писала от няколко дни но пустия компютър се развали и трябваше да ходи малко на ремонт

, едва снощи го взех от поправката та така днес правя един месец в Зоната като през този месец съм има излизания за кратко около празниците и после съм се връщала пак и понякога съм прегрешавала с някой боклук и равносметката ми до тук е че режима е прекрасен чувствам се прекрасно и никога не съм гладна чувствам се някак отпочинала и за кратко време се наспивам доста бързо навлязох в режима единствено което ме мъчи е запек 1-2 пъти седмично и подут стомах малко аз по принцип имам колит подуване на стомаха резултат от 90 дневната . За капак ми се повреди и везната надявам се утре да я взема поправена иначе нова ще купувам.
Днешното ми меню е:
6:30 220гр к мляко с чаена ленено семе 1ПВМ
9:30 200гр ябълка ,60гр сирене ,6 бадема 2ПВМ
12:30 84гр риба тон в соб. сос 3П
240гр домат,60гр сурова чушка ,120 гр краставица /редовната ми Зонова салатка от 1 1/2В/1 филия хляб Вита+50гр ябълка 3В
9 маслини 3М общо3 БПВМ
15:30 220гр пр мляко +3 бадема 1ПВМ
19:00 400гр зеле ,1 ф Вита 100гр ябълка 3В
84гр риба тон в соб сос 3П
9 маслини 3М
21:30 220гр к мляко с чиа и канела 1ПВМ.
Имам няколко въпросчета : ако може някой да ми отговори имам ленено брашно на Балчо мога ли да го ползвам за мазнина, ако маслините ми са по едри 3 маслини ли се броят за 3БМ.
Резултат от едномесечно Зонуване до сега свалени 3кг от 53 сега съм вече 50 от днес и понеже аз не исках да свалям кг може ли да включвам рядко в менюто си от червения списък картоф печен ориз варен точно измерен обаче, аз и до сега съм яла хляб и нат. шоколад рядко но по 1 ф Вина на обяд и вечеря задължително .