Да, включвам се в състезанието....
Но тук ще си задам един въпрос:
Прегледах ЗЕЛЕНИТЕ въглехидрати и се оказа, че ще ям следното:
[list=] броколи, гъби, домати и краставици, зеле и айсберг,леща и нахут, тиква,кълнове[/list]
Но всичко е доста обемно.... То освен да го сготвя, и да загуби ценните си качества, няма как иначе да ям нещо което да е по-малко обемно.... Защото усещам че докато съм още на половината на чинията си, вече стомахът ми е някакси пълен.... но тъй като трябва да си изям всичко- продължавам да се храня.... Не че не обичам да ям, напротив, но все пак се опитвам да се превъзпитавам....
И една филия хляб например е малко като обем, но пък то не е ЗЕЛЕН....
ИДЕЯ!?!? какво да правя , вие как сте си решили този проблем !?
Нека да продължа да си пиша тук менютата, защото Италиано винаги ДО СЕГА ме хваща в издънка... А аз си приготвям яденето вечер за следващия мен и на следващия де проверявам - и хоп-виждам някаква издънка, която ми се е получавало да я доуправя като допълня нещо блоково.
ЗА 07 февруари - събота
Закуска
240 гр домати и 27 гр хляб - купешки е , да не е ЗЕЛЕН въглехидрат, но с това разполагах.
82 гр извара Маджаров
6 маслини
ОБЯД -2 блока
56 гр сьомга
19 гр -сурово състояние - леща
140 гр печени чушки
3 маслини и 1 орех
СЛ.закуска - 2 блока - кремче ще си направя с тиквата
280 гра тиква - сурово състъяние - сега вече ще я варя...
стевия,
82 гр извара
2 ореха
ВЕЧЕРЯ - 2 блока
220 гр кисело мляко и 41 гр извара Маджаров
248 гр сварени броколи
10 гр орехи натрошени
Преди лягане - извара, с овесени трици 14 гр и орех и стевия....
Е, сега ИТАЛИАНО, няма да ми намериш грешка....
Всъщност вече започнах да се забавлявам с този начина на приготвяне на храната си