Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Чичо Чарли, чети ме внимателно:
Сложих в кошницата 2 бр. Madre Labs, Omega 800.Дава ми 2 вида доставка:
Delivery by Local Post е Free - т.е безплатна доставка
Delivery by Local Post Plus e 8,06$.
На теб какви видове доставка ти дава?
H0uSse_Baby написа:Здравейте,
Искам да попитам какво мислите за това рибено масло? Отдавна ми е в полезрението, понеже си поръчвам протеин и стевия от сайта? Прегледах характеристиките му и ги сравних с тези на Madre Labs, Omega 800 и ми се струва, че горе-долу е добре, но не съм веща в тази област. Доколкото успях да изчисля, от него ще са необходими 9 дражета дневно, само не разбрах дали трябва да се приемат наведнъж или примерно разпределени в 2-3 приема? Сметнах, че горе-долу ще е достатъчно за 44 дни, т.е. излиза по около 1,8 лв. на ден, но аз си вземам и колаген в промо пакет и така излиза по 48 лв. за 44 дни или около 1 лв. дневно. За мен е приемлива цена, стига да е качествено самото масло.
Nataliya написа:Това рибено масло бихте ли ми казали добре ли е да се пие..https://www.myprotein.bg/sports-nutriti ... 29442.html. Отскоро съм в Зоната и не мога сама да преценя.
Mila написа:Здравейте, някой има ли отзиви и опит дали рибеното масло помага при депресия и тревожни разтройства ?
Любомир написа:Здравейте някой използвал ли е това - https://purenutritionusa.com/fish-oil-400-epa-200-dha-300-softgels?search=fish%20oil
gogo написа:Любомир написа:Здравейте някой използвал ли е това - https://purenutritionusa.com/fish-oil-400-epa-200-dha-300-softgels?search=fish%20oil
Любо, не съм го ползвал и не мога да кажа нищо от първа ръка, но като го гледам не ми вдъхва доверие. Хубаво е, че не е обикновено рибено масло с 30% концентрация на EPA+DHA в 1 капсула. Неговата концентрация е 60%. И с това свършват хубавите неща за това масло. Не видях да е молекулярно пречистено, да има фармацевтичен клас, не е триглицеридна форма, няма сертификат. Освен това ми се вижда подозрително евтино. 1гр EPA+DHA без доставката, ако има такава, идва на 0,19€. За да е толкова евтино, може би не е пречистено достатъчно или въобще.
Ако искаш качествено рибено масло на добра цена то бих ти препоръчал Madre Labs, Omega 800 от iHerb.При поръчка на 2 бр. Madre Labs, Omega 800 доставката е безплатна,идва в пощата и цената за двата броя идва към 28 лв в зависимост от курса и тогава 1 гр EPA+DHA идва на 0,58 лв.
gogo написа:sotir написа:gogo написа: Съвсем отскоро е това. Доколкото имам информация iHerb не са могли да се договоря засега с другите превозвачи. Да се надяваме, че скоро нещата ще се нормализират.
А от друг сайт свестно рибено масло с DHL в България може ли да се достави? Или от България да се купи дори на други цени?
Какво те притеснява доставката с Local Post? Аз редовно си поръчвам Madre Labs, Omega 800, Pharmaceutical Grade Fish Oil, 80% EPA/DHA, German Processed, Cholesterol Free, 1000 mg, 30 Fish Gelatin Softgels и използвам именно доставката с Local Post. Доставката за 2 и повече бройки е безплатна защото продукта е Shipping Saver. Има проследяване до влизането в БГ. Да не дърпам дявола за опашката, но досега нямам загубена пратка. А и в момента горното рибено масло е на 20% отстъпка(до 21.02.2018), което е супер изгодно.
Поръчването на рибено масло от БГ, поне според мен, е финансово неоправдано. Някъде в моя дневник май, още съвсем в началото на моето зонуване, бях правил сравнение на цените между идентични рибени масла от iHerb и БГ. Е, в БГ цените бяха над 2 пъти по-високи(за едно и също рибено масло)
За основните неща, които трябва да се гледат при купуването на рибено масло виж в дневника ми в пост 4. Към написаното там може да се добави:
-рибеното масло да е триглицеридна форма за много по-добро усвояване;
-да има сертификат от IFOS е голям плюс.
Можеш да ползваш горните препоръки за избор на рибено масло откъдето и да го поръчваш.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта