Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Пламче,
Хиляди благодарности за направения разбор. Явно Този - Now Foods, Pea Protein, Unflavored, 12 oz (340 g) не е лош избор на достъпен ценово протеин. Сега и ако Пипи вземе отношение ще бъде добре, а и който се смята за сведущ - чакам мнения дали да пия такъв протеин.
Italiano написа:Караш ме да потривам ръчички ...
Но все пак недей да си гърмиш патроните (контактите) заради нас!
Ние пак си те обичаме и без да ни уреждаш протеинчета!
Plam4e22 написа: Наистина по самата си същност растителните протеини имат ниска биологична стойност, но когато става дума за ГРАХОВ ИЗОЛАТ, ситуацията леко се променя. От концентрирана форма на протеин от около 6% в пресния грах,достигат до около 90% в граховия протеин изолат на прах.
Kalina написа:Здравейте, реших да ви попитам колко често използвате протеина на прах, че с това хапченце" еутирокса "за хашимото в комбинация с млечни продукти, нещо получавам сърбежи по лицето. Та реших поне на сутрешна закуска да си правя шейкове.Пиша и се чудя до къде стигнах, преди години сина ми като беше в тинейджърските години, ми спомена нещо,че ще приема протеини аз изпаднах в такъв ужас, сега ако разбере ще каже, а а помниш ли. Скоро влезнах в един фитнес магазин да по огледам протеините , продавача така ме изгледа, чак ми стана неудобно. Пита ме дали аз ще го използвам.
Plam4e22 написа:Все пак има добри варианти за не толкова съкрушаващи цени: http://shop.bb-team.org/now-foods-whey-protein-isolate това ми е най-любимият пример за ИЗОЛАТ
GODzillata написа:Защо 8БП са 62 гр. сухи........не са ли 56гр.?
Hippo написа:GODzillata написа:Защо 8БП са 62 гр. сухи........не са ли 56гр.?
Няма сух протеин, който да е 100% протеин. До колкото знам, най-пречистения е с 90 на 100 протеини. Значи 1ПБ=7,77г., от където следва, че 8ПБ=62г.
eldass написа:Годзи, моят протеин е 7,8 гр. за блок. Стевия има в протеина и дори за моя вкус стана сладко от него и фурмите.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта