Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
kiki написа:Петя Мерси, но линка е за мерителни лъжици а такива не ми трябват,накрая ще си разграфя една чаша сама и толкоз!
pipilota написа:Lancer написа:.......P.S. Бре! на съпругата ми по таблица и се полагат 6 блока, а доколкото разбирам, минималната нужда на всеки е 8 блока, та, разбира се, се стреснах, ако при мен не изяжда необходимите блокове, да не започне да си дояжда при някой друг...
Lancer, гледам те от няколко дена тук и все се каня да ти пиша ама чак сега намерих време. Че върпосът ми е - Ти как си изчисляваш блоковете, твоите и на жена ти, само по книгата ли? Защото в сайта има калкулатор за целта....
kiki написа:Петя Мерси, но линка е за мерителни лъжици а такива не ми трябват,накрая ще си разграфя една чаша сама и толкоз!
HippoDel написа: Мерителна каничка има в един магазин на Княз Борис 1, където се пресича с Алабин. Тръгваш от Алабин по Борис, посока- Патриарха, от дясната на 10м, мисля, че втория магазин се пада, доста голям е, продават чаши, чиний и всякакви неща за дома. Цената и е под 2 лв., пластмасова е.
pipilota написа:Петя. какво стана с твоя проблем с косата ? Оправи ли се ?
Не, това е нищожно количество и минава за подправка. Е, ако сложиш 1-2 глави може да си поиграеш да ги изчислиш.bruki написа:2 скилидки чесън, добавени към 600г кайма да ги броя ли за 1ВБ?
roksi написа:Моля Ви., помощ, нещо напълно изтрещях как да сметна смлян овес и ечемик ( с кафемелачката) по 14 гр за блок , обаче като какви ,червени или зелени ,като зърна ли..............
Lancer написа:Искам да попитам къде има рецепта за соени кексчета - "мъфинчета", че явно освен досегашните си умения на готвач /да правя варени яйца/ ще се наложи да придобия и други.
Lancer написа:Искам да попитам къде има рецепта за соени кексчета - "мъфинчета", че явно освен досегашните си умения на готвач /да правя варени яйца/ ще се наложи да придобия и други.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта