Резултати на повечето съзстезателки 2 седмици след финала на състезанието 1во място- Златен медал Бруки
Старт: 82 кг
Финал: 78,5 кг.
15 дена след състезанието: 76,5 кг
За един месец стопила -5,500 кг2 ро място- Сребърен медал Хипо
Старт: 82,100 кг
Финал: 78,300 кг.
15 дена след състезнието : 78,200 кг
За един месец стопила -3,700 кг3 то място- Бронзов медал Тина
Старт: 113 кг
Финал: 110,600 кг.
15 дена след състезанието-109,600 кг
За един месец стопила -3,400 кг Гуги
Старт: 74,300 кг
Финал: 72 кг.
15 дена след състезанието: 71 кг
За един месец стопила -3,300 кг Кики
Старт: 62 кг
Финал: 60 кг.
15 дена след състезанието: 59 кг
За един месец стопила -3 кг Анджелина
Старт: 64,800 кг
Финал: 62,600 кг.
15 дена след състезанието: 62,100 кг
За един месец стопила -2,700 кг Сами
Старт: 72,900 кг
Финал: 71,700 кг.
15 дена след състезанието: 71,600
За един месец стопила -1,300 кгИ както изглежда, Бруки направо ви издуха в трета глуха
Т.е само Бруки държи инерцията от състезанието. Всички други сте за
източното крило при Ити
придружено със строго мъмрене
Не знам другите състезатеки къде се изпокриха....
дано да се пкажат с положителни резултати. И сега всички от вас сигурно ще кажат" Ми не знам какво става, пак взех да задържам, меря стриктно, ям на време, не знам защо...
" .....ми да ама не.....сега ако ви подкарам на още едно състезание, и със сигурност ще си купувате нови дънки, да ви покажа, че няма такива продължителни задържания..... Вижте само каква радост за окото е когато публикуваме резултати. Не ви ли се иска цифрите на стопените килограми да стават все по и по-големи. По -голям стимул от това наше скромно виртуално местенце едва ли ще намерите. Възползвайте се от това което ви се дава.
Предполагам, че сега Бруки като вижда резултата, и ще й се иска да става все по и по стриктна, защото цифрите са голяма радост за окото. Сега ако се изтървете, и после край, айде пак на ново някой ден, като започнете пак да не можете да се понасяте, пак на ново психическа нагласа и т.н докато накрая съвсем се откажете.
Сега резултатите все още са ок, защото имате инерцията от състезанието. Но е видно как намалява при всички ви, което ме кара да си мисля, че след нови 15 дена като докладвате пак, цифрите ще бъдат съвсем без никаква инерция....но да не бъда лош пророк, това е просто една сладка "ала Пипи" критика, казана от сърце с най-най-добри намерения. Идва лятоооо, алооооо, време е за нова рокляяяяя
До лятото всички може да те с минимум 5 кила по-олекнали. Това е минимума, а максимума....както ми мирише, Бруки ще ни покаже
За това стягайте се, и да знаете, изобщо не е трудно да издухате Бруки на второ място, и вие да й вземте мястото. Я не й се давайте, ааааа. Покажете, че можете и вие.....видяхте, че никак не е трудно.
Хайде стига ви толкова мърморене от моя страна и приятно Зонуване