Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
_belladonna_ написа: Аз лично не приемам рибено масло в момента. Мисля, че не е задължително, а препоръчително. Случи ми се двама български лекари и един аптекар да се ококорят като казах каква доза приемам. Това силно ме разколеба и го спрях. Но това си е мой избор.
gogo написа:_belladonna_ написа: Аз лично не приемам рибено масло в момента. Мисля, че не е задължително, а препоръчително. Случи ми се двама български лекари и един аптекар да се ококорят като казах каква доза приемам. Това силно ме разколеба и го спрях. Но това си е мой избор.
Само са се кокорили или са и казали нещо? Щото не виждам какъв довод могат да имат. Рибеното масло дори и да го предозираш няма никакви отрицателни последствия, освен най-много да посетиш ако си вземеш дозата наведнъж, а не я разпределиш през деня . Разбира се рибеното масло трябва да е качествено.
_belladonna_ написа:На първо място прочети поне основната книга на Б. Сиърс - Зоната. Без нея не става. Трябва да си наясно с идеята и принципите и всичко, което там е описано по разбираем начин.
_belladonna_ написа:Да, имаше коментар. Особено от единия лекар, който каза, че при такива дози и един зъб не могат да ми извадят камо ли евентуална оперативна намеса. Разреждало кръвта и трябва да го спра няколко дни преди подобна интервенция. Разпита ме защо го пия, аз обясних и той ми каза да си помисля. Аптекаря пък беше категоричен, че с такава доза трябва да правя почивка на всеки 3 месеца, щото влияело на кръвообращението. Общо взето доводите им все около това се въртят.
_belladonna_ написа:... но все пак са лекари и ме разколебаха.
_belladonna_ написа:Да, имаше коментар. Особено от единия лекар, който каза, че при такива дози и един зъб не могат да ми извадят камо ли евентуална оперативна намеса...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта