pipilota написа:Марианкаааа аз да докладвам за вчерашната ти кулинарна идея Много много ми хареса Мъжо пита какво ще вечеряме? А аз му отговям: днес ще вечеряте по рецепта на Мариана Панова И после след като изпразни чинията, каза да ти кажа, че с рецепти като твоята, и с готвачка като мен живота му в Зоната изглеждал особено розов (аз само предавам съобщението, да не кажеш, че сама се хваля ) Обаче аз остнаха разочарована защото на него му пръжнах и една мини пържолка от 2 блока + 1 чаша вино и на всичкото отгоре яде и плод за десерт, понеже вечерята му е 5 блока , и мен много често ме напада завист в такива ситуации с моите 3 блока
Позволих си и аз да направя снимка И после като снимах се усетих, че може би виното трябваше да е бяло , но имах само червено под ръка, и всичко се оцвети И кашкавала го настъргах веднага след като го махнах от котлона, и леко се разтопи, и стана мозък Крайния резултат изглеждаше така розовеещ от червеното вино ВИНЕНИ ГЪБКИ
Roksi също сподели едни вкусотийки, и нямам търпение и тях да ги наготвя
А който разследва лимеца, моля да споделя тук, какво зоново можем да измислим
Pipilota благодаря на теб и мъжа ти и се радвам,че са ви харесали гъбките аз слагах червено вино и също настъргах кашкавала веднага след като ги свалих от котлона уау с пържолка вкусът ще е бил убийствен тези дни ще постна и една рецепта на пържолки в гъбен сос само да видя къде ми е рецептата.Ще чакам с нетърпение и рецептичките на Рокси