Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Diane написа:Здравейте! В Зоната съм от точно 1 месец и мога смело да заявя, че ТОВА е начинът на здравословен живот. През годините съм пробвала какво ли не за отслабване (винаги съм била пухкава) и резултатът винаги е бил един и същ- постоянен глад, лишение, свалени някакви килограми, после озверяване, тъпчене и бонус килограми и така години наред. Стигна се дотам, че 2 пъти си докарах гастрит (добре поне, че и 2та пъти не беше сериозно). През студентските си години "успешно" качих 15 килограма и направо се бях отчаяла от живота. Преди 5 години свалих 10 благодарение на Тае-бо тренировки и без почти никакви лишения. И така си ги заковах тези 65 кг, че от тогава не мога да ги сваля въпреки че си продължих тае-бото и понякога го разнообразявам със зумба и аеробика. Някакси тялото ми се заинати и не си ги дава Попаднах на Зоната разбира се търсейки поредния начин за отслабване като в началото изобщо не подозирах за останалите благоприятни ефекти, които се появиха почти веднага-прилив на енергия, по-добра концентрация, наспивам се за 5-6 часа,чувствам се лека и ми едно такова много приятно. Апетитът ми значително намаля, гладът за сладко също (а винаги от дете съм си била заклет сладкоман), дрехите започнаха да ми стават отпуснати, дори преместих колана с 1 дупка! Килограмите обаче отказват да мръднат и това е. За един месец съм свалила само 1!!! Това много ме фрустрира. Тук чета, че повечето от вас свалят по 3-4?! Може би наистина при мен ще става доста по-бавно, явно защото не съм с кой знае колко наднормено тегло (66 кг при ръст 161)? Гледам да се придържам към зелените храни, имам си някое и друго прегрешения, ям по 5 пъти на ден. Беше ми много трудно да намаля храните в червения списък, но постепенно и това се случва (като се има предвид че преди Зоната съм се хранила главно с тях). Просто всички други ефекти са налице,само отслабването нещо не върви... Тоест кантарът ми се инати. Изчетох много мнения във форума, не искам да приемам Зоната като начин САМО за отслабване, но явно нещо не е наред-килограм за месец според мен е нищожно и то за първи. Въпреки това не се отказвам и продължавам смело
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта