Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
чичо Чарли написа:Здравейте колеги по съдба! Днес влизах в IHERB за традиционната поръчка на рибено масло и се зачетох в зададените въпроси от потребители. Направи ми впечатление, че консултант от сайта препоръчва след 3-месечен прием да се прави 1 месец почивка. Аз от 3 години пия без прекъсване. Не съм усетила някакви странични ефекти, но се позамислих дали наистина не трябва да се дава и някаква почивка на приема. Надявам се някой да ми отговори, макар че рядко се влиза в тук, а фейс нямам, за да се присъединя към групата. Благодаря предварително!
Rumenn написа:Имам няколко опаковки омега Sports Research- 180, ако някой има нужда да пише
Pipilota написа:Rumenn написа:Имам няколко опаковки омега Sports Research- 180, ако някой има нужда да пише
А ти защо ги даваш? Всеки има нужда от рибено масло - добавката, която според Сиърс трябва да се взима до края на дните ни
nnnadja написа:Здравейте, от няколко седмици се запалих да спазвам диетата (до колкото мога).
Имам въпрос относно рибеното масло, попаднах на това - моля да споделите добро ли е?
https://www.4plusnutrition.bg/shop/health/extra-omega/
Не се наемам да поръчвам от чужди сайтове, нямам опит, а и не знам добре английски. Ако има добри хора тук, които се наемат да ми поръчат от онова в черната кутийка - 180 таблетки и да ми го изпратят по еконт, бих била много благодарна и ще им заплатя всички разходи по "упражнението".
kuncho написа:Благодаря, Чарли! Да се надяваме на обратна връзка от Гого и Пипилота.
Хубав ден!
чичо Чарли написа:Здравейте ! Прудполагам поръчващите от IHERB капсули рибено масло,обърнахте внимание как се оскъпява този продукт. От около 30лв за 2 оп. от по 30 капсули, сега калкулатори ми смята заявката на 70 лв...... Хора, колко време ще издържим на такива цени..... за мене поне ще е непосилно. Някой , ако може да даде предложение за нещо по-евтино като доставка, но със същото качество...... Моля за инфо! Или за продукт на българския пазар. Благодаря предварително!
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта