Здравейте приятели!
Не съм се отказала, всеки ден чета дневниците ви, но не пиша, защото няма с какво да се похваля. От края на януари се опитвам да зонувам, но доста неуспешно според мен
Оттогава качих 4 кг, станах от 74 ...78 кг! Но не защото режимът не работи, а защото аз излизах 100 пъти от Зоната поокрай празници и много пътувания. Храната в Зоната е много и ако не е балансирана и има забежки, ефектът е обратен! Така че трябва стриктност!
Мисля че имам проблем с инсулина...преди 2г. Кръвната захар ми беше 6 и нещо. Аз напълнях още и то пълнея най-вече на корем, така че не смея да се изследвам... Пък и ако прекаля с въглехидратите веднага ме се доспива, ама толкова че трябва да легна на момента. Същото е с алкохола...на първата глътка вино изведнъж краката ми омекват, изпитвам слабост и нямам сили от масата да се надигна
Явно инсулиновата реакция е много бурна. Гледам се в огледалото е се чудя какстанах такъв хипопотам....Абе отчаяна съм, признавам!
Седмица преди Великден бях стриктно в Зоната, веднага реагира кантара...на празника хапнах козунак в повече, на другия ден бях пак кило отгоре и оттогава и 100гр не мога да мръдна. В момента съм стриктна, на 9 блока, храни от зеления списък, тегля всичко...хапвам повечериба, понеже не ям месо.
Вече съм вкъщи и готвя като замаяна
Днес ще правя тиквени кюфтета с овес, ако са сполучливи, ще публикувам.
Пия рибено масло от януари, Гоговското от iherb
, по 5 гр дневно. Декември получих ужасен дерматит, алергичен може би, с обезцветяване на кожата, още съм зле...дано се повлияе от режима.
Така мисеискаше да поотслабна за лятото, ама късно се сетих! Сигурно съм единствената, дето е започнала Зоната и е напълняла...ама кой да гуляйства по кръчмите в Банско... Сега съм решила да дам шанс на Зоната поне месец...дано и при мен проработи! Вода пия, спазвам блоковете...скоро ще се отчитам