от Gazilot » Пет Ное 15, 2013 4:16 pm
100 Дневен отчет
Старт 104.5 Мазен, неугледен, дишащ тежко, хъркащ, мразещ вся и всьо, лишен от амбиции и смисъл. Ама да не се постотвам и да казвам как съм почнал.
В момента 89 кг. В последният, 80 дневен отчет, бях 89 кг също, но си имам причини, да не мръдна с килограмите за 20 дена, които ще поясня по-долу.
Всъщност, голяма награда и блаженство изпитвам, след като 2 седмици бях в Турция, и нямаше как да спазвам Зоната и все пак запазих килограмите. Просто трябваше или да не си свършвам задачите и ангажиментите и да си бдя за часовете и порциите, или да си свърша работата, заради която бях отишъл. Избрах второто, като се храних, както ми дойде (визирайки часовете), НО... Хляб хляб, ок, но с хляба, очите ми търсеха протеина, след като намираха протеина на софрата, се оглеждаха за мазнини. Скрития калкулатор между ушите, работеше без да го насилвам, явно беше от модерните, с войс опция и нашепваше: " Маслини, джанъм, после пилич (пиле) да сръфаш, ха сега зобни от екмек-а (хляба). Ма не се оливай кат' серсемин, сопри се, да не страда после гьота (задника)"
И въпреки всичко това имаше един или два дни, в които изтрещях здраво, назобах едни готини пилешки бутчета с някаква подправка, която ме възбуждаше като феромон. И за десертче една баклавица ( няколко пъти), която явно беше правена от сълзите на Аллаха, толкова вкусна беше. След това си легнах щастлив и сит като капасъзин. След два часа се събудих, защото корема ми беше се подул и червата издаваха звуци, които заглушаваха ходжите, врякащи по минаретата.
Никога не си бях чувал така стомаха и червата. Беше нещо страшно, имах чувство че ей сега ще ми се разпори корема и ще излезе някакво извънземно, което ще ми се озъби, пръдне и изчезне в мрака. Само че не се появи извънземно, а с пърденето се заех аз, без да го желая. Хора, около 4 часа тресох хотела и клатих полумесеците по покривите на съседните къщи в сокака. Геената огнена се беше появила около меките части на тялото ми, така наречения гъз, който в момента исках да циментирам. После арията премина в ...
Останах само очи и сфинктер. Стомахът ми, три месеца привикнал на ред и дисциплина възропта срещу пордотлъка и свинщината ми. Заслужих си го. Както и да е, пих Лопедиум/Имодиум и почнах да се пооправям, но все пак спедващите 24 часа имаше усилен "Листопад" по местата, през които преминавах. Поне не правех впечатление на местните. Реших, че това няма да се повтаря повече и след това си бях приблизително по Зоната, но без грамажа и часовото спазване, нямаше как просто.
И така с моята турска симфония, разредих им кислородеца на хората, и се прибрах по живо, по здраво.
Друго, което ми направи впечатление, докато бях там е, че правех преходи по 8-10 километра, без дори да се задъхам, без дори да търся място за сядане и почивка. Преди на 100-ия метър бях полуприпаднал и изплезен.
И така, сега съм си в нас и котиджа и изварата се замятаха по кухненския плот, с удоволствие почвам да си меря, режа, тегля, наливам и варя.
Последна промяна
Gazilot на Съб Ное 16, 2013 2:29 am, променена общо 1 път
Газилот,
член на политбюро на СОЗ