Дневникът на Hippo

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Hippo

Мнениеот Italiano » Сря Дек 25, 2013 11:30 pm

Е, браво на мен .. . пропуснал съм да честитя ... :refuse:

Хипо, честит рожден ден и от мен с мааалко закъснение! :shy:
Бъди Зонова - друго не ти трябва! ;)
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Зоната

Мнениеот gogo » Чет Дек 26, 2013 4:53 am

Хипо,
Честита Коледа и рожден ден(на патерица).
:rose-1:
PS: Къде съм пропуснал да видя, че имаш ден-ден :think2:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Pipilota » Чет Дек 26, 2013 5:32 am

Ами Гого, тя Хипо се изхитрила, и като се е регистрирала, и не си е дала датата на раждане. За това и не се показва най-долу във форума. Обаче за наш късмет Попи я изклюка, и пак разбрахме :laugh: :laugh3:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Plam4e22 » Чет Дек 26, 2013 11:48 am

Ооо, Хипо, с няколко патерици, ти пожелавам Честит Рожден ден и Честито Рождество Христово...направо всичко наведнъж да си ти пожелая :laugh4: Пижелавам ти най-страхотния подарък- желязно здраве и суууперрр зонова форма!!!!!
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот HippoDel » Чет Дек 26, 2013 9:09 pm

Благодаря на всички за поздравленията и чудесните пожелания. :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот HippoDel » Сря Яну 01, 2014 10:32 pm

Ох, положението взе да излиза извън контрол! В началото вървеше добре, но кантарът от няколко дни върви стремглаво на горе. Утре ми е ден за отчет и не знам как ще се пресрамя да споделя. :shy: Ама кой, каквото си е надробил-това ще сърба! :but:
До утре. Дали ще има място в източното крило? :think2:
:) :) :)
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Чет Яну 02, 2014 11:07 am

HippoDel написа:Дали ще има място в източното крило? :think2:
:) :) :)

Хипо, ще си правим компания там :laugh3: :laugh3: :laugh3:
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Italiano » Пет Яну 03, 2014 2:05 am

А аз, като старо куче, ще ви карам вас - новобранците в източното крило, да ядете моркови. Червената зона - колко съм лош!
:laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот HippoDel » Пет Яну 03, 2014 10:06 pm

:) Трябваше вчера да дам отчет, ама нещо се разсях. ;)
Срам, несрам ще докладвам. :shy:

дата---------02.09-----------02.10-------------02.11-------------02.12--------------02.01
кг-------------84,4---------78,2(-6,2)--------76,5(-1,7)-------74,4(-2,1)--------77,3(+2,9) :oh:

От днес съм стриктно в Зоната, както се казва "до грам" и се чувствам чудесно! :) До Бъдни вечер бях качила само няколко стотин грама, но от там на сетне килцата тръгнаха стремглаво нагоре. Надявам се да съм задържала повечко течности и да ги сваля бързо. Ще видим, как ще съм след седмица стриктно в Зоната. :angel:

Виноват! :prison:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Пет Яну 03, 2014 10:18 pm

Ухаааа, Хипчо, ама и ти си си хапвала юнашката като моя милост май :laugh:
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Пет Яну 03, 2014 10:32 pm

Poppy написа:Ухаааа, Хипчо, ама и ти си си хапвала юнашката като моя милост май :laugh:

Честно да ти кажа, това са ми най-непреяждащите коледни и новогодишни празници, които съм изкарвала. Проблемът е, че хапвах без да ми се яде, последните дни, ей така от скука или просто за компамния. :stupid: И то предимно въглехидрати и... оплесках нещата. :oh:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот HippoDel » Съб Яну 04, 2014 12:17 pm

Много съм доволна, след един ден отново в Зоната съм -1,5 кг. :bigsm15:
Знаех си, че след толкова въглехидрати последните дни, съм задържала повечко течности и не ми се пиеше вода. :mrgreen:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Съб Яну 04, 2014 12:32 pm

HippoDel написа:Много съм доволна, след един ден отново в Зоната съм -1,5 кг. :bigsm15:
Знаех си, че след толкова въглехидрати последните дни, съм задържала повечко течности и не ми се пиеше вода. :mrgreen:

:bigsm47: Браво, Хипчо! Аз ще се тегля другата седмица.
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Съб Яну 04, 2014 11:52 pm

Дъщеря ми, която е на 12, иска да влиза в Зоната. Колкото съм радостна, толкова съм и ужасена. :scare: Не знам как ще се справя? Утре ще и разяснявам правилата. :oh:
Имаше и разни неща за Зоната при децата, май трябваше да ядат повече протеини, до тиинейджердка възраст. Нея за тиинейджер ли да я смятам, като скоро навърши 12? :think2: Нали на 13 стават официално тиинейджери. :stupid:

:bigsm35: Помогнееееееетеееееееееееееее!
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Italiano » Нед Яну 05, 2014 1:02 am

Аз си мисля, че е същото като при възрастните.
Ама нали се сещаш кой трябва да каже ... ;)
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот HippoDel » Нед Яну 05, 2014 12:22 pm

Italiano написа:Аз си мисля, че е същото като при възрастните.
Ама нали се сещаш кой трябва да каже ... ;)

Може и да бъркам. Бях чела някъде нещо по темата, ама в книгата ли, в сайта ли, не помня? :stupid:
Ще се ровя, ще търся. Дано Пипи да помогне! :pray: :pray: :pray:

Само това намерих в сайта по темата:
20. Могат ли децата да следват Зоната ?

Разбира се. Зоната не само е идеална за децата, а те дори имат много по-голяма нужда от възрастните да бъдат в Зоната, тъй като те все още растат. Обикновено, децата преди пубертета се нуждаят от около 15 грама протеин на хранене, комбинирано с необходимите количества мазнини и въглехидрати. След пубертета, количествата трябва да се смятат както при вързрастните, като по този начин се осигурява повече от достатъчно протеин, необходим за растежа на младия организъм. Един от източниците на протеин, които почти всяко дете консумира е парченце сирене. Въпреки че сиренето е с по- високо съдържание на наситени мазнини, това е добър начин за въвеждане на повече протеини в диетата на детето. Като за начало в Зоната, можете постепенно да намалите газираните напитки и плодовите сокове, до напълното им премахване, и да ги заместите с нарязани плодове и парченца сирене например. Да се избягват до минимум всички храни, които съдържат частично хидрогенирано масло (особено разпространено в повечето видове фъстъчено масло).

Ура! Днес съм още едно килце надолу! :bigsm15:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната