Дневникът на Hippo

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Hippo

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 22, 2014 5:36 am

Иююю, туй нещо Хипо......исках да й направя изненада като се върне, да и напиша нещо и да сложа в края смайлито Хипчо, ама тя къде рови...докато влезе във форума и веднага го намерила.... :stupid: :glaugh:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Зоната

Мнениеот HippoDel » Съб Фев 22, 2014 11:42 am

Italiano написа:Хипо, ти вече си звиздъ! :yess:

Ха, ха! :laugh1: Издигам се, някои стават доценти, други-звезди! ;)
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот HippoDel » Съб Фев 22, 2014 11:48 am

pipilota написа:Иююю, туй нещо Хипо......исках да й направя изненада като се върне, да и напиша нещо и да сложа в края смайлито Хипчо, ама тя къде рови...докато влезе във форума и веднага го намерила.... :stupid: :glaugh:

Опасна съм, нищо не може да се скрие от мен. ;) Ама сега, край, никаква смяна на аватара, че туко виж някой го харесал и ми отнел звездния миг. :laugh1: Гази да ме прощава. :laugh:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот HippoDel » Вто Фев 25, 2014 10:54 pm

Я!!! Сега видях, че вече имам :zonepeper: :zonepeper: :zonepeper: :zonepeper: Вече съм магистър, малеееее. :hippo: :hippo: :hippo: :hippo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Gazilot » Вто Фев 25, 2014 11:15 pm

Гази да ме прощава. :laugh:

Мрън!
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот HippoDel » Вто Фев 25, 2014 11:28 pm

Gazilot написа:
Мрън!

:bigsm14:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Karrita » Сря Фев 26, 2014 7:55 am

Честито ти магистърска степен Хипчо! :)
Заслужаваш си я и със здраве да си я носиш. :hug:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот vanja » Сря Фев 26, 2014 8:15 am

О-о, честито повишение :lol: Много чушки, много нещо! Пожелавам ти бързо да минеш в следващото ниво :) :)
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот HippoDel » Пон Мар 03, 2014 12:08 am

Здравейте зоНбита! :skyle11: :hippo: :skyle11: :hippo: :skyle11:

Усещате ли полъха на пролетта? :hooo:
Обичам пролетта! :moreflow:

Днес ми е ден за отчет. :bigsm4:

На шега, на майтап ето ме вече 6 месеца в Зоната! (Е на коледните и новогодишните празници и февруари в БГ- около нея.) ;) Загубих 12 кг от теглото си и по 10 сантиметра от обиколките на ханша и на корема. Не усетих как мина това време. :doNotKnow:

Този месец при мен нещата с отслабването, малко се закучиха. Това не ме притеснява особено, а и аз си имам няколко обяснения за това. Едното е, че половината месец не бях стриктно в зоната (докато бях в БГ). Другото е че си увеличих блоковете, без да увеличавам физическата активност. А третото е, че вече свалих 12 кг и сега последните, ще ги свалям все по-трудно и бавно. Освен това и преди съм имала периоди на задържане или с минимален резултат в свалянето на кг, така че може и сега да е такъв период.(Имам и още 1, 2 предположения, но както и да е, те не са толкова важни.) Както вече споменах, това не ме притеснява изобщо, защото вече си влизам спокойно във всички дрехи и искам да си ги понося още известно време, а ако отслабна още, ще трябва да купувам нови. :laugh: Така че, за сега, не бързам.
През изминалата седмица взех важни за мен решения и се чуствам много удовлетворена. Сега се опитвам да ги осъществявам. Зоната вече е част от живота ми и начин на мислене, нещо естествено и част от мен, което е много ненатоварващо. Когато започвах бях под страшен стрес от това мерене и чудене какво да ям. Още от първия ден и до сега, никога не съм си правила предварителни менюта. Просто отварям хладилника, виждам какво има и какво от това ми се яде и решавам на момента, да си сготвя или да си хапна суха храна. Само когато ми се налага да ям извън къщи си нося нещо предварително приготвено. В последно време, защото и малката ми дъщеря е в Зоната, започнах да правя сладкиши и кексове, които ядем заедно, защото когато зонувах сама ми беше трудно да ги изяждам, а аз не обичам да хвърлям храна.
Както Зоната стана неразделначаст от мен, така и вие станахте неразделна част от моето ежедневие. Най-силно го усетих, когато бях в БГ и нямах време да влизам редовно във форума, страшно ми липсвахте. Направо е невероятно (поне за мен), как това може да се случи, но е факт. Как може хора, които реално не се познават, да се чувстават близки и дори да си липсват. Искам да ви благодаря, че ви има и че можем да бъдем заедно, макар и виртуално. Това е първият и единствения форум в който участвам, но съм щастлива, че съм част от това Зоново семейство.:family:
Благодаря ви, че ви има. :grouphug:

:hooo: :skyle11: :hippo: :skyle11:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Karrita » Пон Мар 03, 2014 9:11 am

Колко щастливо и позитивно звучиш Хипо....Много се радвам за теб!
Зоната прави чудеса и искам колкото може повече хора да я открият, за да стане света около нас по-добър и по-красив!
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот gogo » Пон Мар 03, 2014 9:06 pm

Браво Хипо,
Хип,Хип Ура :bigsm16:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот amaZONka » Пон Мар 03, 2014 10:21 pm

Поздравления за резултатите :bouquet: А най - хубавото е, че вече не ти тежи грамоманията :yess: Мисля, че това е най - трудното ;)
Аватар
amaZONka
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Pipilota » Вто Мар 04, 2014 6:03 am

Хипчо, мила :hug: едно огромно БРАВО и от мен :hugs1: Продължавай в същия дух, смело и усмихнато напред, напред, докато стигнеш мен и Карито ;) И после ще има да се оглеждаш в огледалотоооо :mirror1: и да питаш "Огледалце, Огледалце, я кажи коя е най-красивата на света" :laugh: А то ще шепне "Ти, Хипчо, ТИ.." :peace1: :laugh4: И така с идването на лятото, идва и нов гардероб :dress: и изобщооо...от където и да го погледнешшш, красота :hug:

Иначе относно пролетта....това изобщо не се отнася за мен :oh: Даже снощи виках на мъжо, по-скоро се чудех на глас дали идва глобалното затопляне, защото според мен по-скоро настъпва ледниковия период.... :coldweather: Тук просто неуморно си седи на -20 и това е. Като стане минус 10, и вече имам чувството че е пролет, ама само за ден, и после пак - 20....каква е тая зима, никога не е било такова..тук зимите по принцип са си както в БГ, ама тая година сме в ледниковата фаза :laugh:

Ааа и Хипчоооо, честити ти :zonepeper: Да си ги поливаш и да си ги множиш. Нали знаеш зоновата закономерност тук - колкото повече чушки, толкова повече свалени кила :dance1: :rose-1:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот vanja » Вто Мар 04, 2014 8:33 am

Браво, Хипчо и от мен!!! Поздравления за свалените килограми и нека намалят все така стремглаво!
Толкова позитивно звучиш, така оптимистично, така пролетно, от теб лъха ПРОЛЕТ :) , чак я усещам :) мирише ми на цветя :) много цветя :love:
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот Kalina » Чет Мар 06, 2014 11:05 pm

Привет Хипо, едва тази вечер видях, че имам лс писах ти, но не съм сигурна дали го изпратих нещо май не ми се получи. :wow:
Аватар
Kalina

Мнениеот HippoDel » Чет Мар 06, 2014 11:18 pm

Kalina написа:Привет Хипо, едва тази вечер видях, че имам лс писах ти, но не съм сигурна дали го изпратих нещо май не ми се получи. :wow:

Всичко е наред, получих го, даже 2 пъти. ;) :hug:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната