gogo написа:Айдее, Гази го иЗбродираха
Ааа, върху хора не бродираме, пък било те и зонбита, щото малко боли. Пробвала съм няколко пъти

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Айдее, Гази го иЗбродираха
pipilota написа:Оффф, бе Газиии....ми I love you бе Гази![]()
С тая табела просто вече тотално ми разби фантазиите...преживях истински шок като видях снимките
За което дълбок поколон
![]()
![]()
И понеже вече имаш табела, до колкото разбрах и ще те избродират, сега остана и аз да те изрежа от гранит
![]()
Вече без съмнение се класира за коледния подарък от мен - мерителна чашка
Karrita написа:Направете го от гранит, избродирайте го, ще му сложим и табелата и ще го поставим в центъра на Несебър,
" Бюст на несебърско зоНби, взимайте пример..."![]()
![]()
Gazilot написа:Karrita написа:барем и един пубис да турнете, та да видя как е? А?![]()
![]()
Gazilot написа:Лилит, в тоя ред на мисли, на къси гащи приблизително като дочен плат или риза, можеш ли да избродираш надпис по желание, примерно Metallica ?
лилит написа:Gazilot написа:Лилит, в тоя ред на мисли, на къси гащи приблизително като дочен плат или риза, можеш ли да избродираш надпис по желание, примерно Metallica ?
Чи колко му'й.
Стига да може да се отвори достатъчно, за да легне на масата. т.е. да не е някакво тясно цилиндрично нещо в което да не можем да бръкнем, като ръкав примерно. Не знам дали се разбра какво искам да кажа, ама...
лилит написа:Чи колко му'й.
Стига да може да се отвори достатъчно, за да легне на масата. т.е. да не е някакво тясно цилиндрично нещо в което да не можем да бръкнем, като ръкав примерно. Не знам дали се разбра какво искам да кажа, ама...
Italiano написа:Това твоят профил ли е? Да взема да те аддна ...?
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта