От седмица пазя режимът. Майка ми си купи книгата вдъхновена от Руслан Мъйнов и реших да хвърля 1 поглед. Този поглед траеше 5 часа

На 24 години, във физическо добро здраве съм ( като изключим нередовния цикъл) и от години се старая да се храня здравословно. Спортувам 3 пъти седмично аеробика. За съжаление, нямам много движение, тъй като работя в офис, на бюро. От тук дойдоха и няколко излишни килограма, които така и не успявам да сваля. Екипът ни е голям и постоянно има поводи за почерпки

Хранех се предимно със зеленчуци (без картофи), плодове, сирене, пилешко и риба като се глезех с бисквити и ядки следобед. Алкохол... веднъж седмично, цигари - също. Вода - 2л., кафе - максимум 2.
От както пазя режима се старая да тегля всичко и ако има разминаване, то е в някакви грамове и далеч не мисля, че е фатално. По изчисления, трябва да приемам 9 блока. Мерките ми са - ръст 158см, тегло - 47 кг. Не чувствам глад и по странното - не ми се яде шоколад! Алелуя!

Храненията ми са повечето пъти са 1-3-2-2-1 или 1-3-1-3-1
Ще напиша днешното си меню.

8ч.
кафе с мноко малко мляко и по 1/4 ч.л. мед
60 грама извара
100 ябълка
3 лешника
13ч.
60 гр. извара
90 гр. риба тон в собствен сос
220 гр. домат
105 гр. ябълка
9 лешника
След обяда обичам да пия кафенце, което подслаждам с лъжичка кафява захар.
16:45
400 гр. кисело мляко Елена 2%
6-7 лешника
20:30
2 ч.ч. печен пипер
110 гр. извара
6 маслини
100 гр. ябълка
12ч.
56 гр. извара
3 маслини
100 гр портокал
Пия 2 литра Вода, като половин литър изпивам щом се събудя. Преди ядене също пия по чаша вода.