Та, приклещил съм 3-ма приятели в джакузито и се опитвам да им наливам здрав разум, т.е. да ги въведа в Зоната.
А 2-ма от тях определено имат остра нужда.
След поредната доза комплименти, че съм отслабнал и съм добър на тенис на корт, щото преди това ги бих всичките, а аз не съм толкова добър - просто те са слаби ... ох, докъде стигнах ... аха, та, разправям им аз за Зоната, а те някакви такива ... незаинтересовани.
И ми е странно, щото като виждаш, че някой е отслабнал, най-логичното е да се поинтересуваш как е станало. Както аз се замислих как Руслан Мъйнов е отслабнал толкова (ей, голяма реклама направи този Русланчо) и така намерих Зоната, за което съжалявам, че не е станало по-рано, щото направо си е пропиляно време, ама кой да ми каже преди ... пак се отплеснах. Та и аз си викам, че им правя услуга, като ги просветлявам, обаче акъла и знанията не са течност, за да им ги налееш с фуния.
И тази поредна, щото и друг път съм се сблъсквал с нея, незаинтересованост ме шокира.
Да не говорим, че вече на няколко човека изпратих линк на сайта и нито един, ама нито един не ми писа пак с търсене на обяснения или поне елементарни въпроси. Тотална незаинтересованост.
В някаква по-малка степен се чувствам, че все едно тука групичката сме от тези, които през средновековието са твърдели, че земята е кръгла, а другите най-малкото са ги гледали с недоверие, поставяйки диагноза умопомрачение.
Какво ли трябва да стане, за да прогледнат хората ...
И се чудя дали и аз бих изглеждал така при обратната ситуация, ако бях от другата страна ...