И вкарай в менюто си малко "истиснки " протеин, като пържола или риба. Често млечните продукти са пълни с въглехидрати, и не са много за препочитане. За междинните закуски са ок, но за основните хранения ти трябва "истиснки " протеин.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:И вкарай в менюто си малко "истиснки " протеин, като пържола или риба. Често млечните продукти са пълни с въглехидрати, и не са много за препочитане. За междинните закуски са ок, но за основните хранения ти трябва "истиснки " протеин.
Karrita написа:Не знам какво сирене ползваш, но е добре да го изчисляваш по етикет, защото сирене и сирене на пазара....Ако няма етикет тогава се придържай към таблицата. Моето сирене примерно е 37 гр за 1БП.
eldass написа:За вечеря 3 блока - извара 168 гр. - 3БП
карфиол 220 гр. - 1/2 БВ
портокал 1 бр. - 2БВ
авокадо 3 бр. супени лъжици - 3БМ
eldass написа: ......................Някой ползва ли овес на семена или /овесени трици вариант ли са?/ и става ли за ядене без варене, само с накисване за по-дълго с вряла вода?
Не знам какво да правя и неприемането на Омега 3 от рибено масло, някакви идеи?
Лютеница може ли да се яде с извара и маслини?
eldass написа:
За вечеря ще ям 2 блока и общо за деня ще станат 7 блока, освен ако не огладнея към полунощ![]()
А рибеното масло може ли да се замени с нещо?
Karrita написа:eldass написа:
За вечеря ще ям 2 блока и общо за деня ще станат 7 блока, освен ако не огладнея към полунощ![]()
А рибеното масло може ли да се замени с нещо?
Абсурд е да ядеш 7 блока на ден!!!! Направи ги поне 9!
Рибеното масло не можеш да го замениш с нищо, което да доставя необходимото количество Омега 3 на организма! http://www.vzonata.com/ribeno-maslo-ili-leneno-maslo/
eldass написа:След това тренировка, но в момента вече съм много гладна, май не е нормално нали....
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта