Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа: Притеснява ме маслеността в млечните продукти и затова мисля когато ги използвам да не прибавям блоковете мазнини. Какво ще кажете?
vilimia написа:pipilota написа:vilimia Добре си дошла сред насВсичко е доста индивидуално. Зависи как реагираш на инсулина, колко течности задържаш и т.н. По принцип, в началото на втората седмица би трябвало да усетиш вече прилива на енергия, как няма да те свърте на едно място и ще започнеш да сваляш по половин кило на семица + –.... давай смело, и не се отказвай, зора е пурвите две седмици, докато започне всичко да ти става навик
Благодаря за топлото посрещане мисля че това е моят начин на хранене.Като ви чета се мотивирам още повече
Стеф написа:Gazilot, за твое съжаление съм от Великотърновския крайБлагодаря ви за подкрепата. Притеснява ме маслеността в млечните продукти и затова мисля когато ги използвам да не прибавям блоковете мазнини. Какво ще кажете?
vanja написа:Аз по калкулатор трябва да ям 9 блока, но все правя струвам, все повече блокове изяждам – иначе поне ги балансирам /така мисля/ но все не ми стигат 9 – поне 10, понякога 11 ям. Като реша, че съм гладна и хайде един блок. Иначе съм отслабнала с 300г за една седмица! Не знам като почувствам глад дали е добра идея да ям или да издържа до следващото хранене? Аз ставам в 6.00ч и си лягам към 12.00 – денят ми е доста дълъг и ми е трудно да си разпределя блоковете.
vilimia написа:Привет от мен икам нещо да ви питам:1 това със рибеното масло не ми е ясно по колко трябва да пия
2.Виждам че във таблицата 1/2 пълнозърнеста филийка е 1ВБ а по етикета на хляб Вита излиза че3 филийки са 1ВБ
3.В таблицата пише че 1 палачинка е 1ВБ а аз като си изчислих и като си забърках една смес от 1Яице и 1 с.л пълнозърнесто брашно и малко вода излязоха 3 палачинки
Ина написа:Здравейте! От две седмици се опитвам да се задържа в зоната. Първите дни бяха пълен провал, последните няколко дни успявам благодарение на съвети от форума и прекрасните рецепти, които приложени на сайта. Поздравления и благодаря за прекрасния сайт и форум! Все още имам доста въпроси и ще ги пиша в съответните теми
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта