Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:АХам, мерси за инфото![]()
Кари, от много време, т.е още от преди месеци съм в една гатнака за една рецепта, и все не ми идван а акъла какво да направя. Става въпрос за "Мляко с ориз", само че всъщност е "Мляко с овес" и съответно с протеин на прах вътре....стана много вкусно. ТОгава имах ягодов протеин, и стана..3 часа изчислявах, смятах, триех, пак смятах, и уж го нагодих, обач епробелам знаеш ликъде се получи- нали пише навсякъде, че протеините не трябва да минават топлинна обраборка, и аз съответно не го сложих да ври с млякото и овеса, а после го добавих, и някак си не се разтвори като хората...можеше да усетиш топченца протеин...
Аз какво направих- полу-сварих първо овеса, и после го доварих в млякото, и после добавих стевия, ванилия, и протеин на прах... Идеята много ми харесва, но някак си й трябва да се доизкусури :Така че Каренце, ако имаш вдъхновение, можеш да пробваш и да дадеш идея как да стане перфектна.
Dianant написа:Моля ви кажете ми какви са тези цели овесени зърна, които трябва да ям? Тук не съм ги виждала. Овесените ядки тук са едни фини начупени с люспички. Други не съм виждала. Дайте ми някаква снимка за видя какво представляват всъщност.
Dianant написа:Благодаря ти Хипо. Искрено ти завиждам,че си имаш мама![]()
Някъде из форума четох,че било хубаво овесът да е начупен. Тук съвсем се обърках. Напиши нещо и за Стевията. Не ми се получават печивата с тази, която пека. Слага слагам безкрайно и си остава безвкусно.
Dianant написа:Моля ви кажете ми какви са тези цели овесени зърна, които трябва да ям? Тук не съм ги виждала. Овесените ядки тук са едни фини начупени с люспички. Други не съм виждала. Дайте ми някаква снимка за видя какво представляват всъщност.
Хриси написа::bigsm8: Уауу, Хипо, какъв е този огромен овес? Аз този, който купих от руския магазин е един такъв дребничък, почти не не набъбва. Иначе се разпуква, сварява се добре, но е адски дребен.
Dianant написа:Танита, благодаря ти също за отговора. Момичета, честно да ви кажа почувствах се като кон при вида на този овес.
HippoDel написа:Dianant написа:Танита, благодаря ти също за отговора. Момичета, честно да ви кажа почувствах се като кон при вида на този овес.
![]()
Не си единствена, някои вече започнаха да цвилят.
![]()
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта