Пипиииииииии ,едно голямо благодаря и една много силна прегръдка от която да пукат кокали

за теб.Мила не се ядосвай ,най-важното е че ви открих макар и с малко закъснение .Сега ще спомена за последен път този човек само за да уточня че той не ми е изписвал никакви лекарства ,тях ми ги изписа професорът който ме лекува ,а напротив той ми каза да ги спра че не ми трябват.
Та за тази метфогама наистина съм объркана ,знам че за отслабването не ми е нужда щом съм зонова и имам вас

но пък тя подобрявала яйчниковата функция ,и оттам наистина се колебая какво да правя с нея

.Гинекологът ми каза че яйчниците са ми в окаяно състояние ,на левия имам около 30 кистички

на десния малко по малко ,изписа ми Сиофор,Ясмин и Андрокур ,но професорът каза че не е почитател на хормоналните терапии и мога да си реша проблема само с отслабване,и след 6 месеца като отида на контролен ако още нямам цикъл ,тогава ще мислят за хормонални да го предизвикат.Абе кофти работа
Пипи сигурно не си прочела за блоковете,писах по горе че са 12 и разпределението им,иначе си записвам всеки ден какво ям ,давам примерно меню

и чакам коментари греша ли някъде.
Закуска - 75 гр извара + 3 яйца без жълтък ,150 гр портокал + 1,5 филийка бонус + 9 лешника
Обяд - 90 гр риба печена + 30 гр сирене ,300 гр марули + 200 гр портокал + 1 ч.л. зехтинче
Следобедна - 200 гр прясно мляко 0,1 + 1 орех
Вечеря - 120 гр сирене + 1 яйце + 300 гр домати + 2 филийки Бонус
Преди сън - 200 гр кисело мляко 0,1 + 1 орех
Блоковете са ми 3-3-1-4-1 ,но рядко хапвам 4 на вечеря , иначе 3-3-1-3-1
Гого ,Есауира е правилно ,там още не съм ходила ,но ще отида ....виждам че по севера не си ходил Танжер охх Танжер великолепен,Тетуан,Надор ,Ужда малко по надолу ,абе много са ,когато решиш пак да ходиш и ако все още съм там ще пием едно кафе в Казабланка ,в кафето където е сниман и едноименния филм,сега туристическа атракция

Пътищата се делят на Route Nacional /безплатни/ и Autoroute /платените/ страхотия ,като писта са ,и по двата няма дупки ,за строителството си видял какво чудо на чудесата е ,какъв възход ,там всичко кипи .Ох спирам че се отплеснах
Днес да си кажа без бой пропуснах закуската понеже се събудих късно ,много голяма грешка ли е ,за пръв път правя така