Рибено масло в Зоната - Част 2

Tеми за рибеното масло, за добавките към диетата ни и приемът на алкална вода

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Рибено масло в Зоната - Част 2

Мнениеот doval » Нед Юли 09, 2017 9:03 am

за 1 опаковка. Поръчвайте вместо по 2 опаковки, по 1 опаковка през 3-4 дни.
пак ще дойдат по едно и също време, но ще са на две пратки
Няма добри и лоши решения, само последствия.
Аватар
doval
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мъж

Зоната

Мнениеот shtur4e » Нед Юли 09, 2017 9:57 am

Ясно, благодаря.
"You can have results or excuses. Not both."
Аватар
shtur4e
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

Мнениеот svet_cvet » Пон Юли 10, 2017 8:46 am

Моето масло на спорт ресърч мина на митница. Освобождаването вече е бързо, но маслото се оскъпява много. Ако предлагаха по-малка разфасофка, например 90 капсули-би било много по-спокойно при поръчките. Мисля си да напиша на мейла писмо до фирмата производител с такова предложение и въпрос дали е възможно.
Поздрави и хубав ден!
svet_cvet
Новак в Зоната
Новак в Зоната

България
Жена

Мнениеот shtur4e » Пон Юли 10, 2017 9:26 pm

Дали не е по-добре да им предложиш да го търгуват и в Европа, на тази добра цена, мисля ще имат успех. Само веднъж го мернах в Амазон, когато ни каза за него и после не го видях. Сигурно doval го е изкупил цялото... :)
Аватар
shtur4e
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

Мнениеот doval » Вто Юли 11, 2017 9:13 am

хахаха :)
даже не бях гледал дали го продават в Европа
Аватар
doval
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мъж

Мнениеот shtur4e » Вто Юли 11, 2017 7:31 pm

Шегата настрана, но е кофти да играеш на лотария с пощите и митниците като в крайна сметка 1 опаковка Sports research може да ти стъпи 100 лева. Pure pharma, което се намира в Европа е на цена колкото Sports research (неминало митница), а е със 60 капсули по-малко при равни дневни дози. ;)
Аватар
shtur4e
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

Мнениеот doval » Сря Юли 12, 2017 9:44 am

За съжаление е така. И освен това от PurePharma трябва да пиеш 4 капсули, а от Спорт - 3 капсули. И дори да ти дойде на 100 лв цената на Спорт с митницата, пак е ок като цена. Една опаковка от Спорт ти стига за 2 месеца.
Аватар
doval
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мъж

Мнениеот svet_cvet » Сря Юли 12, 2017 10:05 am

Написах и изпратих предложението си за опаковка с по-малко капсули направо на сайта на Sport Research https://sportsresearch.com/.
Надявам се да има някаква полза. Може би, ако няколко клиента имат такова искане - ще обърнат внимание, все пак това си е бизнес.
Поздрави и хубав ден на всички!
svet_cvet
Новак в Зоната
Новак в Зоната

България
Жена

Мнениеот sofy » Сря Юли 12, 2017 10:36 am

Привет на всички! Тукощо видях в сайта на Спорт рисърч,че са предлагали рибеното масло в опаковка от 60 капсули и в момента не го предлагат.Предполагам,че ако пишеме повече хора,в тази насока,ще има смисъл.Аз също го направих. :)
Аватар
sofy

Жена

Мнениеот mimeta » Чет Юли 13, 2017 10:54 am

Аз поръчах 2 рибени масла и още едни витамини, общо за около 150 лв. Избрах безплатната доставка, трябва да дойдат 14-18.7. В следенето на поръчката пише, че в неделя 9.7. е пристигнала в Чехия, сега чакам дали някой ще ми се обади... Витамините ги купих за 350 крони, намерих ги тук да ги продават за 800 :) и с митница ще са по-евтини от ихърб :)
Аватар
mimeta
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Чехия
Жена

Мнениеот sunrise » Пон Юли 17, 2017 4:56 pm

Здравейте! Някой пробвал ли е да пише на iherb да упоменат в пратката, че е подарък или примерно със стойност до 30 лв? Мисля да го направя. Току-що ме сюрпризираха от български пощи с уведомление за митница за рибеното масло на NOW. До сега две години пазарувах без проблем :sad:
sunrise

Мнениеот gogo » Вто Юли 18, 2017 5:46 am

sunrise написа:Здравейте! Някой пробвал ли е да пише на iherb да упоменат в пратката, че е подарък или примерно със стойност до 30 лв? Мисля да го направя. Току-що ме сюрпризираха от български пощи с уведомление за митница за рибеното масло на NOW. До сега две години пазарувах без проблем :sad:

Здравей,

Мисля, че няма никакъв смисъл от подобно нещо. :refuse: Все пак iHerb е сериозна фирма и няма начин да се занимава с такива "хитринки" ;)
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот svet_cvet » Вто Юли 18, 2017 9:16 am

sunrise написа:Здравейте! Някой пробвал ли е да пише на iherb да упоменат в пратката, че е подарък или примерно със стойност до 30 лв? Мисля да го направя. Току-що ме сюрпризираха от български пощи с уведомление за митница за рибеното масло на NOW. До сега две години пазарувах без проблем :sad:

Ходенето на митница и дадените допълнителни пари за ДДС, митническо представителство и такса са много неприятни за всички. Но такива са законите ни, и не само нашите. Много от пратките, дори и да са на стойност по-голяма от 30 лева не се спират на митница, може би точно защото са добавки. Всяка година лятото - юли и август има периоди в които почти всички пратки минават през митница. От няколко години всяко лято имам по една пратка, с която минавам на митница. Едната година ми бяха задържали пратка на стойност 8$-ами платих си 1,50 и си я взех.
Тази година няколко пъти поръчвах маслото на Sports Research https://www.iherb.com/pr/Sports-Research-Omega-3-Triple-Strength-1250-mg-180-Softgels/72037- само веднъж го задържаха на митница, при което платих допълнително 27 лева. Дори и така си струва, защото в нашите аптеки цените са много по-високи.
Не мисля, че е разумно да се пише на iherb за изписване на сума по-малка от 30 лева, няма да го направят-сериозна фирма с голям оборот няма да си разваля реномето с такива работи, още повече че в банковото извлечение се вижда сумата.
Поздрави и хубав ден на всички!
svet_cvet
Новак в Зоната
Новак в Зоната

България
Жена

Мнениеот sunrise » Вто Юли 18, 2017 7:45 pm

Благодаря за отговорите! Няма да се занимавам, наистина, а пък и може би ще се размина леко. Стана ми интересно, защото преди години поръчвах добавки от друг голям американски сайт, и хората там бяха склонни на компромиси заради нас..
sunrise

Мнениеот shtur4e » Пет Юли 21, 2017 5:23 pm

Тъй като става въпрос за вит.Е, а той най-често се извлича от соя, информирай се от опаковката дали е така и дали дават гаранции, че продукта не съдържа ГМО. Аз ползвам вит.Е на фирмата Viridian, който поръчвам от сайта zoya.bg. Това е органичен продукт (без ГМО), 30 капсули за 27.90 лв. Зная, че излиза скъпо, но с ГМО шега не бива. Хората доста често въобще не си дават сметка за това, че продукта, който купуват може да съдържа ГМО. Понеже ми стана ясно какво разкарване ме очаква с маслото от iherb, реших да прочета в сайта на NOW FOODS какво рибено масло предлагат. Зная, че това е фирма, която държи на качеството и на това, написаното върху опаковките да отговаря на истината. Видях, че рибеното им масло отговаря на критериите на Зоната, но съдържа соя. Не намерих да е посочено на самата опаковка, че не съдържа ГМО и затова прочетох информацията на сайта им, касаеща начина на производство и суровините. Никъде не срещнах в прав текст, че продуктите им не съдържат ГМО. Навсякъде пише "естествени, натурални", но няма гаранция че не са ГМО. По тази причина ще се въздържа от рибеното масло на NOW FOODS. Това, което приемам към момента - на Sports research е с гаранции, че няма ГМО, записано е върху бутилката. Мисля, че така беше и с маслото на Pure pharma, което приемах преди него. ГМО е голяма опасност за човечеството, много по-голяма от заплахата на трансмазнините примерно, които са признати за токсични върху човешкия организъм. ГМО-продуктите, попадайки в човешкото тяло могат да предизвикат не само рак и други неприятни заболявания, но най-вече генни мутации в нашето ДНК. Представете си какъв генофонд ще оставим след себе си на Земята.... :eek: :bel:
Аватар
shtur4e
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

Мнениеот shtur4e » Пет Юли 21, 2017 8:47 pm

Щом нямаш против да се генно модифицираш...но не става въпрос само за поколенията, а и за това което може да ни сполети в следствие на употребата на ГМО, независимо колко стриктно спазваме Зоната.:think2: :th:
Аватар
shtur4e
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода