От днес вече съм на родна земя и пак влизам в зоновата пътечка, че кривнах от нея малко през последната седмица. Е, не чак като Годзи де

. Карах я на око, но със сигурност надвишавах многократно блоковете и пропусках следобедни закуски. Направо ошашавих снаха ми тези дни, особено като виждаше чиниите със салати

. Ето така гледаше милата

и накрая каза, че е трябвало да направи видео с количествата, които изяждам

. То не, че и тя вярваше на очите си къде ли го побирам всичко това, но наистина си имах апетит и унищожих доста пиленца и рибка

покрай салатите. И въпреки всичко не ми беше тежко и преливах от енергия, а тя почти през цялото време се оплакваше, че се чувства подута като балон.
Естествено използвах благоприятния момент да й обясня, че това е благодарение на Зоната и дано този път да се амбицира и тя. Изпратила съм й отдавна сайта, допълнена таблица с блокове, както и два файла с подредени по азбучен ред рецепти от тук и още се мотае и си намира оправдания

. Иначе е впечатлена от резултатите, които съм постигнала, защото не ме е виждала няколко месеца. Ако и сега не започне, явно нищо повече не мога да направя, поне засега

.
А сега съществената част - 1,7 кг в плюс

, но предполагам са задържани течности повечето. От утре съвсем стриктна и дано бързо да се справя с пораженията, че наистина ми дойде малко в повече това ядене. Ама гърците са виновни - то бива ли да готвят толкова вкусно