Хипо, права си за подбора на храната, сега съм на 12-13 блока, а онзи ден ядох 17 блока ( бях на ресторант и се наложи

)
Червените храни никога не съм ги избягвала, освен първите два месеца в Зоната, защото исках да видя пълният й ефект.
Ям кашкавал, сирене, мед ( почти всеки ден), сладкиши и солени печива си правя редовно, не оставам без тях ( удобни са и за работа), котидж 4,2% ( рядко има от другия ) и към всички тези "неполезни" мазни продукти добавям увеличени блокове полезни мазнини. За картофите и ориза си признавам, че не ги консумирам често.
Спокойно момичета, положението не е чак толкова лошо, просто е добре да се спра на 50 кг. вече, че и без това си смених гардероба, сега и новите ми дрехи взеха да се разширяват.....ама то сигурно е от праховете за пране

. Освен свалените килограми, се променя и структурата на тялото и вече много хора ми казват " Колко си отслабнала", като, че ли съм свалила 40, а не 4 кг.

. Ааа забравих да отбележа, че по препоръка на Газито започнах да ям и хляб Бонус, не бях и не съм фенка на хляба, но какво да се прави, жертвах се.....и сега го ям