Дневникът на Karrita

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Karrita

Мнениеот Karrita » Вто Май 27, 2014 12:15 pm

Hippo написа:Значи сега ядеш 1ПБ+1ВБ+3МБ, на ли така? Ако не помогне, ще ги увеличиш на 4МБ на 1ПВБ и така докато спреш да сваляш. :)

Да Хипо, точно така.
Въпросът е, че резултата от сегашният опит ще го видя след няколко месеца. Бях се застояла на 52 кг от декември мисля и изведнъж след 5 месеца -2 кила. Вярно е, че аз въобще не се тегля редовно, но то и по дрехите ми си личи. Ама си мисля, че и то няма накъде повече да свалям, колко още - 170см височина не могат да понасят 40 килограма.
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Зоната

Мнениеот GODzillata » Вто Май 27, 2014 8:56 pm

Hippo написа:Значи сега ядеш 1ПБ+1ВБ+3МБ, на ли така? Ако не помогне, ще ги увеличиш на 4МБ на 1ПВБ и така докато спреш да сваляш. :)

Аха........напраО да почне да маа пръжки с чесън, да топи лебец в лой, за десерт циганска баница с яко олио - и моЕ да заглади косъма най-накрая! :mrgreen: :laugh:

@Кари, споко бре, никой слаб не иска да е дебел, гледай да задържиш килограмите, но имаш мегдан и за сваляне де....едни 45 кг. ще те направят манекенка. ;)
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот LoveJoy » Вто Май 27, 2014 9:22 pm

GODzillata написа:@Кари, споко бре, никой слаб не иска да е дебел, гледай да задържиш килограмите, но имаш мегдан и за сваляне де....едни 45 кг. ще те направят манекенка.

Годзилата, то бива майтап, ама до един момент. 45 кг няма да я направят манекенка при ръст 1.70 см. Ще я направят болезнено слаба.
Човек получава нещата, които иска, само когато е наистина готов за тях.
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

По света и у нас :)

Мнениеот GODzillata » Вто Май 27, 2014 9:33 pm

Е, че така зле ли е? :th: :mrgreen:

Изображение

...тъкмо ще си пазарува дрешки от детския магазин. ;) :laugh1:

Сори, Кари, just kidding, не се сдържах, нищо лично! :)

Могат да ти дадат роля в някой филм за концлагер... :hm:
Последна промяна GODzillata на Вто Май 27, 2014 9:37 pm, променена общо 1 път
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот HippoDel » Вто Май 27, 2014 9:36 pm

Оле майко, горката жена. :о Много страшно. :(
Това наистина ли е или е фотошоп? :think2:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот GODzillata » Вто Май 27, 2014 9:51 pm

Hippo написа:Това наистина ли е или е фотошоп? :think2:

Наистина е, анорексичка е...ама поне няма проблеми с излишни килограми, тлъстини и мазнини. :laugh:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот HippoDel » Вто Май 27, 2014 10:30 pm

Анорексичка - манекенка? :think2: Затова се зачудих. Или просто е застанала в такава поза?
Абе, каквато и са е, страшна картинка. :(
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Karrita » Сря Май 28, 2014 5:47 am

Мдааа, страшна картинка.....Е чак дотам нямам намерение да я докарам :lol:
Имам план - спирам Зоната за месец, отивам при Годзи да ме охрани и после спокойно си влизам пак в Зоната :lol:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот GODzillata » Сря Май 28, 2014 7:09 am

Цъ! :mrgreen:

Не те искам! :teasing-tease: :bigsm30:

Само ще ме изкушаваш да излезна от Зоната, а знаеш, че от целия форум аз най-стриктно я спазвам ! :laugh:

Сега сериозно - Кари, просто с твоя фитнес гориш повече калории, отколкото приемаш, та защо не пробваш един месец без физическо натоварване? :hm:
Жертвай се в името на Зоната, направи и ти един експеримент. ;)
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот LoveJoy » Сря Май 28, 2014 7:28 am

Кари, според мен физическото натоварване не само е важно, а е абсолютно необходимо за всеки човек. Така че хубаво правиш, че спортуваш. Иначе как се задържат килограми по здравословен начин - не съм сигурна. Според мен просто увеличи блоковете с 1-2 (плавно) и си позволявай от "червените" храни по-често. Аз лично не мисля, че по една неизмерена пържола от време на време ще се отрази зле на Кари :) Има много версии за това кои мазнини са полезни и кои - вредни. Някои специалисти защитават много сериозно маслото и сланината например. Аз не съм фен на крайностите в този смисъл, но съм съгласна с Хипо, че трябва да преобладават ненаситените мазнини.

Абе Кари няма никакъв проблем, бе хора :) Сигурна съм, че изглежда страхотно и само трябва да не забравя да се храни ;) Да-вай, Ка-ри! :hug:
Човек получава нещата, които иска, само когато е наистина готов за тях.
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

По света и у нас :)

Мнениеот Karrita » Сря Май 28, 2014 7:29 am

GODzillata написа:Цъ! :mrgreen:

Eeeee, за първи път мъж да ми откаже!!! :о
Явно Зоната има и други странични ефекти... :laugh4:
Годзи, за фитнеса ще помисля :think2: , ама и да го спра, лятото и без друго имам много движение...не знам дали ще има чак такъв ефект.
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Стеф » Сря Май 28, 2014 7:58 am

Karrita написа:
GODzillata написа:Цъ! :mrgreen:

Eeeee, за първи път мъж да ми откаже!!! :о

Карииии, Кари - какво доживява една жена в Зоната - мъж да и откаже.... :refuse: / :laugh4: /
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Аватар
Стеф
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Горна Оряховица

Мнениеот Karrita » Сря Май 28, 2014 9:54 am

Стеф написа:Карииии, Кари - какво доживява една жена в Зоната - мъж да и откаже.... :refuse: / :laugh4: /

Мани, мани....Че и Барито не е писал нищо по въпроса.... :laugh1:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот HippoDel » Сря Май 28, 2014 10:11 am

LoveJoy написа:Кари, според мен физическото натоварване не само е важно, а е абсолютно необходимо за всеки човек. Така че хубаво правиш, че спортуваш. Иначе как се задържат килограми по здравословен начин - не съм сигурна. Според мен просто увеличи блоковете с 1-2 (плавно) и си позволявай от "червените" храни по-често. Аз лично не мисля, че по една неизмерена пържола от време на време ще се отрази зле на Кари :)

И аз не мисля, че намаляването на физическото натоварване е добра идея. Това е важно, а и Бари го препоръчва.
Увеличаването на блоковете също е решение, но Кари писа, че не можела да яде по повече, щяло да и е много. Но все пак си мисля, че много зависи какво ще хапнеш за този един блок повече. Ако хапнеш например, 40г банан с 56г извара и едно орехче, не е кой знае колко много като количество. Кари помисли си. ;)
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Kristal » Сря Май 28, 2014 10:43 am

Гмурни се в червените храни, хапвай си по зонови мерки картофи, ориз и всякакви други такива, за увеличаването на блоковете няма да стане, ако не може да поема повечко храна, ама ако е по-калорична ще стане. Може пък и мазнинките да ти са малко, защо пък да не хапнеш омлет с бекон, какво като има повече мазнини. То Зоната нали нищо не забранява, поне така си мисля де. Може да си спретнеш от зоновите вкусотийки - домашен шоколад, кремчета, мусчета и т.н с мед вместо подсладители. То без стабилно ядене няма как да се качат килограми.
Аватар
Kristal
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Karrita » Сря Май 28, 2014 11:30 am

Хипо, права си за подбора на храната, сега съм на 12-13 блока, а онзи ден ядох 17 блока ( бях на ресторант и се наложи ;) )
Червените храни никога не съм ги избягвала, освен първите два месеца в Зоната, защото исках да видя пълният й ефект.
Ям кашкавал, сирене, мед ( почти всеки ден), сладкиши и солени печива си правя редовно, не оставам без тях ( удобни са и за работа), котидж 4,2% ( рядко има от другия ) и към всички тези "неполезни" мазни продукти добавям увеличени блокове полезни мазнини. За картофите и ориза си признавам, че не ги консумирам често.
Спокойно момичета, положението не е чак толкова лошо, просто е добре да се спра на 50 кг. вече, че и без това си смених гардероба, сега и новите ми дрехи взеха да се разширяват.....ама то сигурно е от праховете за пране :laugh1:. Освен свалените килограми, се променя и структурата на тялото и вече много хора ми казват " Колко си отслабнала", като, че ли съм свалила 40, а не 4 кг. :). Ааа забравих да отбележа, че по препоръка на Газито започнах да ям и хляб Бонус, не бях и не съм фенка на хляба, но какво да се прави, жертвах се.....и сега го ям :laugh4:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната