Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:И аз се чудех за този желатин. Сега погледнах желатина на две различни фирми и е 10 г в пакетче. Дали да се смята, защото се пада по 1/4 БП на блок?
Tatyana написа:Ити, благодарение на теб и търсенето ти на грил-тиган, от днес съм горд собственик на нови 3 бр. керамични тигани. Грил-тиган и аз трябва да взимам по-натам, че стария отиде на боклука - тефлонов, на италианската фирма RISOLI. Ще чакам отзиви за твоя, макар, че вече съм доста предубедена към тефлона като цяло
.
Днешните тигани са на промоция (до 29.06.2014 г.), на испанската фирма Jata, с 34 % намаление. С по-старото керамично покритие са, което не издържа на удар, но се надявам да не ги изпускам или пък някой да не ме предизвика да проверя здравината на керамиката![]()
![]()
Не гарантирам за качеството на тиганите, но на същата фирма имам блендер и термо кана, от които съм много доволна.
Ако някой има желание да се възползва от промоцията, са на този адрес за поръчка онлайн, а в София може директно от магазина на Интерсервиз Узунови АД на бул. "Ал. Стамболийски" № 50, за да се спестят разходи за доставка.
Още веднъж ти благодаря за ненадейната ми придобивка
GODzillata написа:Вземи си я на хартия, .......би трябвало по средата на книгата да те огрее прозрението и няколко страници по-натам да те обхване неистово желание да НЕ пушиш!
Tatyana написа:Годзи, вкара ми мухата ти и вчера я взех и на хартия. Утре пак ще пътувам за 2-3 дни, та ще си я взема да я чета по път. Да видим кога ще ме обхване това желание да не пуша...
Toni написа:Tatyana написа:
Крем "Мечта”
кисело мляко 2% - 2 кофички
желатин - 1 пакетче /от Лидъл/
стевия на вкус - за мен по-лесна за употреба е течната, защото има указано количествота стевия на какъв еквивалент захар отговаря и така по-лесно се ориентирам
кората на 1/2 лимон – фино настъргана
Желатина го разтварям в 100 гр. вода на водна баня и го прибавям към подсладеното със Стевия кис.мляко. Разбивам с миксер до еднородна смес и разливам в купичкил. Получават се 4 порции по 1 зонов блок /1БП+1БВ+1БМ/
На всички които решат да пробват – Да ви слако !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта